Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 26. března 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na louce naděje se pase mnoho hlupáků

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Pozor, aby si šéf nezačal myslet, že si chodíte do práce odpočinout. Jeden z kolegů by mu to rád namluvil a získal vaše místo. Na náladě vám nepřidá náladový a přehnaně náročný partner. Budete ho muset ukáznit.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Pod záminku některých změn a nových opatření se vám nadřízení pokusí přidat pár dalších povinností.  Pokud si to necháte líbit, nemůžete pořádně nic stihnout ani udělat. Mars vám radí postavit si hlavu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Dají o sobě vědět příbuzní a to velice milým způsobem. Konečně splní to, co vám slibují už několik týdnů. Určitě jim to nebudete ani vyčítat, ani připomínat. Nehoňte partnera kvůli maličkostem, nenechá si to dlouho líbit.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Při důležitém rozhovoru, někdy během odpoledne, na sobě nesmíte dát znát nudu. Člověk, se kterým se setkáte, je velmi ješitný a bolestně by se ho to dotklo. Chcete-li shodit přebytečná kila, začněte hned dnes.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Během dne se dozvíte o citech, jaké k vám chová nenápadná osoba z vašeho okolí. Nelze vyloučit ani to, že vás to přivede do úzkých a pořádně otráví. Držte se zpátky. Prozíraví a pečliví budete při hospodaření s penězi.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Hlídejte si svoji lásku. Objeví se vážný ctitel či svůdnice, kteří by vám ji mohli přebrat. Aktuální je to zejména v těch případech, že se neznáte dlouho. Do nepříjemné situace vás dostane přítel, který nesplní svůj slib.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Uran varuje před hovory, jejichž hlavní náplní jsou peníze. Ve vztahu k určitým lidem nejste dost silní na to, abyste uhájili své zájmy. Hezké chvíle vás čekají odpoledne nebo večer ve společnosti přátel a osob opačného pohlaví.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Seznámíte se s někým, buď hodně populárním, nebo vlivným.  Na každý pád to znamená, že se v nadcházejících dnech nebudete nudit. Nepropadejte nadšení nad zajímavou informací, nemusí být úplně pravdivá.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Opatrně s přijímáním lichotek nadřízených a starších osob. Může jim jít o něco úplně jiného, než se domýšlíte. Čekalo by vás zklamání a možná by utrpěla i vaše pověst. Choďte častěji ven a konzumujte více vitamínů.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Půjdete-li dnes do společnosti, všímejte si pozorně lidí kolem sebe. Luna s Merkurem vám zprostředkují navázání strhující známosti. Vůbec přitom není důležité, jestli jste nebo nejste zadaní. Pozor na horkou páru a vodu.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nevíte-li jak na šéfa, zkuste zůstat v práci o něco déle a otevřeně si s ním pohovořit. Jupiter vám pomůže s výběrem vhodných slov a Venuše vám dodá potřebný půvab a přitažlivost. O čas vás obere nemoc v příbuzenstvu.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nevymýšlejte si žádné novoty a hezky ponechte všechno při starém. Není den vhodný k radikálním změnám a obratům. Snadno spustíte lavinu, která vás zavalí. Necpěte se do první řady, vyvoláte nežádoucí pozornost.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám