Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 24. února 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je příznačné, že školácké chyby bývají vyhrazeny dospělým

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Hned tak něco a někdo vás nevyleká, budete působit sebejistě a cílevědomě. Půjde o pozitivní důsledek vlivu aury Marsu. Bylo by dobré toho využít k vyřízení záležitostí, které dosud přesahovalo vaše síly a možnosti.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Odpovídající závěry vyvodíte z rozhovoru s člověkem, kterého jste dlouho neviděli. Dojde vám, že dalším otálením propásnete jedinečnou příležitost. Jednejte rozumně, aby si rodina nestěžovala, že se doma ani neohřejete.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Rázně popoženete záležitost, na které vám záleží. Její vyřízení vám právem zvedne sebevědomí. Máte příležitost dát spoustě věcí hlubší smysl. Místo dosavadního tápání, tak odvážně položíte základy nadějnější budoucnosti.

RAK ( 22.6 – 22.7.)

Po dlouhém bolestivém rozhodování odmítnete všechna omezení a zpřetrháte pouta, která vás svazují a brzdí v rozletu. Pokud to nepřeženete, ledacos vám projde. Hlubší zájem o vás projeví někdo, s kým vás pojí formální vztahy.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Přítel vám položí otázku, která vás přinutí zamyslet se nad tím, jestli kráčíte správným směrem. Jistotu získáte v upřímném rozhovoru s partnerem nebo jiným blízkým příbuzným. Otrávit vás může výsledek sportovního soutěžení s mladšími ročníky. 

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Máte-li rádi velké výzvy a bez obav se vydáváte neprošlapanými stezkami, dost si užijete. Vaše úsilí získat nové zkušenosti a zdolat další výšiny podpoří pozitivní vibrace Jupiteru. Jisté úskalí představuje rozhovor, který byste mohli podcenit.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Postavení Marsu s Jupiterem varuje, že dlouho připravovaný projekt může zůstat trčet v jednom místě. Potřebujete získat souhlas a aktivní pomoc jisté vlivné osoby. Pokud vás někdo fyzicky přitahuje, sdělíte mu to na rovinu. 

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Než si plácnete s novým zaměstnavatelem, obchodním partnerem či klientem, pohovořte si někde v soukromí s někým, komu lze věřit. Řada věcí může být úplně jinak. Neshody budete mít s výrazně mladšími nebo staršími ročníky.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nenechte se rozptylovat, věnujte se důležitým záležitostem. S většími úspěchy raději nepočítejte. Jak šéf, tak rodina na vás budou mít mimořádné nároky. Na vaše potřeby a možnosti nebudou brát žádné velké ohledy.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Potíže vám přinese porušení nedávného předsevzetí. Nezlobte se na partnera a přátele, kteří vám ho připomenou. Odhodlání pustit se do něčeho nového, podpoří jen vaší nejvěrnější z blízkého okolí. Pozorně naslouchejte, co vám říkají.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Průchod emocím dáte v supermarketu, ve veřejném dopravním prostředku nebo na ulici. Nutno dodat, že právem. Někdy během dne pro vás přestanou být tajemstvím plány nadřízených či konkurence.

Patřičně toho využijete.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nárůst vašich ambicí znásobí vzájemné působení Marsu a Neptunu. Existuje však reálná hrozba, že to přeženete a přeceníte síly. Musíte počítat s pocity lidí ve svém okolí. Vaši náhlou aktivitu neponese každý stejně smířlivě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám