Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 20. ledna 2014

Novinky, sojka

Zlaté pravidlo říká, že žádné zlaté pravidlo neexistuje

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Starejte se o finanční záležitosti. Využijte konstelace přímo volající potom, abyste se ozvali a žádali, co vám právem náleží. Nepodceňujte skutečnost, že se ve vašem milostném vztahu objevil varovný nepříjemný chlad.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Čeká vás důležité rozhodnutí. Máte poslední šanci. Nezbývá, než vsadit všechno na jednu kartu. Jistá záležitost nesnese odklad. Vyzařujete kouzlo umožňující vám silně ovlivňovat opačné pohlaví. Hleďte toho využít.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

U dnešního jednání nebo důležitého rozhovoru potřebujete mít svědka. Merkur s Uranem varují před pozdější situací, kdy vaše slova nebudou stačit. Odmítnete lichotky hezké, ale bezduché a nudné osoby opačného pohlaví.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nemalou sumičku můžete ušetřit díky dobrému nápadu a rychlé improvizaci. Problém je v tom, že vás budou brzdit malověrní známí a kolegové. Jednoznačně se za vás postaví partner a děti. To by vám mělo bohatě stačit.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Horké chvíle vás čekají na silnicích a v ulicích měst. Pokud je to jen trochu možné, jděte pěšky a použijte veřejnou dopravu. Ovlivněni disharmonií planet budete celý den nesoustředění a snadno uděláte nějakou zbrklost.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Uvažujete-li o prodeji auta, domu nebo akcií, mělo by se vám výjimečně dařit. V lásce vám city zabrání vidět váš idol takový, jaký je ve skutečnosti. Spěch a nervozita vám příliš neposlouží. Musíte se honem zklidnit.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Vyhněte se netrpělivým reakcím na vývoj událostí, na kterých vám záleží. Osoba, na kterou budete naléhat, udělá na sto procent chybu. Na jemné signály přicházející od loajálních přátel nebo kolegů je nutné reagovat okamžitě.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Zdálo se, že si dnes pohovíte, ale pohyby na obloze naznačují něco jiného. Některé záležitosti se vyvinou jinak než optimisticky předpokládáte. Kupodivu na tom neproděláte, ale důvodů k radosti také moc mít nebudete.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Konstelace Luny a Uranem přináší možnost propojit přátelské a obchodní vztahy. Pokud se točíte kolem nějaké půvabné osůbky, nezapomínejte na takt a zdrženlivost. Uvést do života je možné představu uloženou v šuplíku.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Vaše okolí vám vyjde nečekaně vstříc. Pokud se vám něco nepovede, nepropadejte panice a začněte znova. Přes všechny svízele se dříve či později přehoupnete. Nebuďte ironičtí vůči šéfům, okamžitě vám to vrátí.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Mezi vámi a šéfem to zajiskří. Ztrácíte trpělivost a bude nad vaše síly nadále snášet jeho rozmary. V krajním případě to může vést k výpovědi. Přestaňte se podceňovat a oslovte svůj idol, ví o vás a je ochotný dát vám šanci.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Plány vám zkomplikuje pohyb Neptunu. Vyhnout potížím se můžete jen s velkou opatrností. V novém vztahu netlačte na partnera, jenom všechno pokazíte. Planety pozitivně působí na vaši fantazii, budete hýřit originálními nápady.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám