Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 14. září 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bývají požehnání stonásobně strašlivější než prokletí

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Zamilované čekají potíže s přehnaně náročným partnerem. Vaše láska si bude hodně vymýšlet a nelze vyloučit ani citové vydírání. Nezdá se, že byste se tomu vehementně bránili. Raději ustoupíte, jen abyste měli klid.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nepropadejte panice, že jste na něco zapomněli v práci. Konstelace Merkuru s Neptunem u vás vyvolá přechodný záchvat pečlivosti, takže budete hledat chyby i tam, kde nejsou a nikdy nebyly. Dávejte pozor, aby toho někdo nezneužil.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Na rozdíl od jiných dnů se můžete opřít o dospívající děti, které přiloží ruku k dílu a s některými věcmi vám bez přemlouvání pomohou. Zvýšená vstřícnost, ochota a lichotky některých lidí by vám měly napovědět, že od vás něco potřebují. 

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Gesto vděčnosti očekává osoba, která pro vás v minulých dnech dost udělala. Byla by chyba brát její vstřícnost jako samozřejmost, kterou lze přejít mávnutím ruky. Podruhé vás nechá, ať se poperete s nepřízní osudu sami.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Dostanete šanci přeskočit v kariéře pár neschopných kolegů. Flirt s dočasně opuštěnou známou nebo sousedem neskončí nejlépe. Pár schůzek vám za pozdější problémy nestojí. Váš nebo jeho partner se o vás dříve či později dozvědí.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Marně si budete práci rozdělovat na lehkou a těžkou. Samo od sebe se nic nehne, každý krok si vyžádá píli a úsilí. Část viny padá na negativní konstelaci Saturnu s Marsem a část na nepřejícné a závistivé sobce, kteří zadarmo nehnou prstem.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Snažte se nezůstat nikomu nic dlužní. Jupiter potvrzuje, že jen tak se můžete cítit nezávislí. V případě fyzických potíží se nemůžete léčit sami. Bylo by to velké riziko do budoucnosti. Pokazíte si nejen zdraví, ale i náladu a nějakou slibnou zábavu. 

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Dvoření jisté osoby asi odmítnete, někdo s velkým přemáháním, ale s velkou pravděpodobností by stejně šlo o nevyvážený vztah. Plány vám zpřehází nutnost vydat se na nějakou cestu. Nakonec však budete rádi, že jste se jí nebránili.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Hodně času vám zaberou diskuse s dětmi a mírnění některých jejich odvážných a drahých představ.

Náhoda vás svede dohromady s někým, o kom v následujících dnech ještě uslyšíte nebo spolu budete mít důležitý rozhovor.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Pokud jde o vaši profesi, bude těžké pohnout se z místa. Nahromadila se řada překážek, které sami nezvládnete. Nezbývá vám než otestovat přátele a známé. Stojí před vámi výzva, které musíte za každou cenu dostát.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Dnešní nemalý úspěch vám zajistí nezpochybnitelnou autoritu a zároveň i finanční ohodnocení. Vaše představy o skvělé budoucnosti dostanou rázem křídla. Potíž je v tom, že čas na práci a pro rodinu, bude nutné vážit na lékárnických váhách.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nelze vyloučit neshody s kolegy, které popudí vaše výhodná dohoda s dobře naladěným šéfem. Ve vašem případě půjde o typický příklad rčení - něco za něco. Větší pozornost věnujte jídelníčku. Nezapomínejte na vitamíny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám