Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 13. dubna 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Může být hodně nesprávných názorů, ale jen jedna pravda

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nenaleťte vychytralým sousedům a vypočítavým známým. Doufají, že náročné a nudné povinnosti splníte za ně. Měl by se zlepšit stav vašich financí, mělo by se vám dařit zejména při investování do nových projektů.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Na nic nebudete sami. Hodně vám pomohou kamarádi a bývalí kolegové nebo spolužáci. Vydržet do konce musíte i na nudných firemních a společenských akcích. Venuše vám připravuje setkání s nezvykle přitažlivou osobou.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Chystáte-li se na nějakou cestu, musíte být fit. V opačném případě budou její výsledky dost chabé. Zvýšit sebekontrolu musíte ve vypjatých situacích. Postavení Neptunu a Saturnu nevěští nic dobrého. Spory jsou téměř nevyhnutelné.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Pozor na sklon k podceňování partnerových přání. Jednou, dvakrát to přejde, ale potom bude zle. Nezahrávejte si s jeho trpělivostí. Luna naznačuje, že by příští dny nestály za nic. Zkazit náladu vám nesmí ani vrtochy dětí či rodičů.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Čeká vás vydařený den, nesmíte promarnit ani hodinu. Srovnáte si v hlavě všechno, co hodláte podniknout a potom se krok za krokem pustíte do realizace svých představ. Jakmile se pro něco rozhodnete, nikdo s vámi nehne.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Konkurence a rivalové to s vámi budou mít těžké. Ustoupíte jen v případě, že budete chtít. Taktně a velkoryse se zachováte k jisté starší osobě, která pro vás kdysi dost udělala. Bedlivě sledujte reakce svého organismu na nové léky.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Pohyb Jupiteru slibuje zlepšení vašeho postavení v práci. Zbavíte se konkurence kolegů a získáte na svoji stranu vlivného šéfa. Na novou překážku narazíte při jednání s úřady, na soudech a v bance. Budou na vás chtít další potvrzení.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nestěžujte si, že se vám nedaří a znovu si projděte svoje plány a představy. V partnerských vztazích se nevracejte k tomu, co bylo, nikomu nic nepřipomínejte a soustřeďte se na další dny. Věřte planetám, vypadá to s vámi slibně. 

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Udělají-li nadřízení chybu, nikdy ji nepřiznají. Budou si vymýšlet a trapně kličkovat. Nejen vám, ale i kolegům to přijde směšné. Jednání s úřady vám usnadní dobrý, možná příbuzenský vztah se starší zkušenou osobou.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Pozorně pročítejte korespondenci včetně e-mailů. Nesmíte přehlédnout důležitou informaci. Okolní atmosféra nepřeje velkým plánům. Nelze počítat s cizí pomocí. Nová známost, i když zpočátku velmi slibná, je jen přechodná.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Věnujte pozornost a čas partnerovi. Má starosti, ale nechce o nich mluvit. Neuškodí, když budete alespoň chvíli zpytovat svědomí. Odpoledne se vydáte za někým, komu už dlouho slibujete, že ho navštívíte. Budete příjemně překvapeni.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Povinnosti si budete plnit tak, aby vám nezůstávaly resty, ale přehánět to s nasazením nebudete. Kolem oběda vás popudí nejapné poznámky staršího kolegy. Nehrňte se do podpisu důležitých smluv, budou v nich chyby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám