Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 12. března 2018

Novinky, sojka

Zaslepenost bývá krátká, lítost dlouhá

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Vaší silnou zbraní je výmluvnost, díky které úspěšně absolvujete všechna jednání a diskuse. Prosadíte svou a vaše žonglování s argumenty udělá silný dojem i protřelé harcovníky. Roste vaše šance na mimořádnou odměnu.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Při procházce městem narazíte na několik výhodných koupí. Bude lepší, vezmete-li si s sebou větší částku. Že byte ji utratili nebo prohýřili, nepřichází v úvahu. Neuvážený krok vám hrozí v milostných vztazích. Domýšlejte důsledky flirtování.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Stále méně lidí je ochotných zatěžovat se plněním pracovních povinností. Názorně se o tom přesvědčíte, až budete nuceni požádat někoho o pomoc. Nedělejte neuvážené závěry. Všichni myslí spíše na večerní radovánky.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Na veselejší myšlenky vás přivede příjemné setkání s přáteli, které jste delší čas neviděli. Hlavně při nákupech potkáte spoustu známých a milých tváří. V nejednom případě ani nestačíte zaregistrovat, jak rychle vám utíká čas.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

S partnerem bude konečně řeč o tom, koho byste mohli a měli pozvat na návštěvu. Díky přízni planet trefíte na přítele, který koupil něco, co vlastně nepotřebuje. Můžete mu vytáhnout trn z paty. V každém případě ušetříte hodně času.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Pozvolna se začnete uklidňovat a přestanete sekýrovat všechny kolem. Umožní vám to soustředit se na nejdůležitější úkoly doma i v zaměstnání. Pozor na telefonáty zvoucí vás tam či onam. Tolik času zase nemáte.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Právem budete váhat nad mlhavou nabídkou znamenající na jedné straně velkou naději na rozšíření vašich hmotných statků a na druhé nepříjemný nárůst odpovědnosti. Stále častěji pociťovaná nespokojenost vás donutí k větší aktivitě.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Razancí doprovázející vaše dnešní jednání šokujete okolí a získáte respekt. Hodně vám pomůže přejícný Uran. Kdyby si s vámi chtěl někdo zahrávat, čeká ho nepříjemné překvapení. O něco přijdou škemrat rozhazovační příbuzní.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Při řešení pracovních povinností nedělejte zbytečné řeči kolem jasných záležitostí. Nezapomínejte, že vaši kolegové a známí mají neustále na spěch. Přitahovat vás začne nenápadný spolupracovník obestřený malým tajemstvím.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nedělejte si velké plány. Sotva stihnete to, co máte a ani to se neobejde bez horečného spěchu a stresu. Dbejte na pořádek a dodržujte všechny termíny. Nějaké větší prodlení by vám nikdo neodpustil. Vyhýbejte se zkratovitému jednání. 

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nikomu nesvěřujte své peníze a neinvestujte do nejasných podniků. Nejrůznější chytráci a podvodníci mají v současnosti doslova manévry. Nehádejte se s partnerem o rozdělení domácích prací. Stejně vás nějaké neminou.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Schůzka, od které si ledacos slibujete, se zřejmě neuskuteční. Dotyčný člověk onemocní nebo bude na služební cestě. Zato se díky přízni Merkuru vyjasní záležitost, která vám nedopřávala klidný spánek. Planety doporučují častější kontakty s přáteli.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám