Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 6. dubna 2018

Novinky, sojka

Žádná jehla není ostrá na obou koncích

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Dovtípíte se, že vás chce někdo připravit o plody vašeho úsilí. Potlačíte chuť si to s ním otevřeně vyříkat a přichystáte mu sladkou pomstu. Někdo by mohl říci, že to o vás není hezké, ale každý darebák potřebuje lekci.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Merkur doporučuje cestou z práce nikde nelelkovat a běžet rovnou domů. Partner na vás čeká s nějakým důležitým rozhodnutím. Navíc nelze vyloučit, že by vás mohlo potkat něco nepříjemného. Pozor na páteř, nenoste těžké věci.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Mělo by vám přát štěstí jak v práci, tak v lásce. Ve hře to raději nezkoušejte. Budete-li mít nepřekonatelné nutkání si vsadit, pak jen částku, kterou můžete postrádat. Naprostý nesmysl se vám pokusí namluvit kolega šibal.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Zkřížení negativních vlivů Luny a Saturnu způsobí, že vás bude po celý den provázet blíže nedefinovatelný pocit úzkosti a neklidu. Vyhněte se pro jistotu náročnějším úkolům a odložte důležité jednání. Nemá smysl riskovat.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Na partnera, který by chtěl sám o něčem rozhodnout i za vás, musíte velice opatrně. Jakýkoli protest a argument vezme osobně, jako projev velké nedůvěry. Pozor při přecházení vozovky, zejména na přechodech pro chodce.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Flirtovat s vámi začne kolega nebo známý, který jako by až nyní náhle zjistil, že k vám cítí něco víc než pouhé sympatie. Neberte ho příliš vážně, velice brzy ho to přejde. Možná jen jeho partner dočasně někam odjel.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Na nějaké větší akci se seznámíte s někým, s kým si budete rozumět jako staří známí. Vaše pohlaví přitom nehraje téměř žádnou roli. Nepůjde ani o laškování, ani svádění, ale čistě racionální, nejspíše pracovní záležitosti. 

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Jen s velkou rezervou berte všechno, s čím přijdou kolegové. Pravda, ve firmě se asi opravdu něco děje, ale dejte spíše na vlastní intuici. Konfliktu se nevyhnete v obchodě, kde se vás pokusí natáhnout vychytralý prodavač.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Pokud jste se až dosud cítili bezpečně v zadních řadách, nastal čas vystoupit do popředí a rázně se přihlásit o to, co vám náleží a na co máte. Určitě byste nechtěli dělat na někoho jiného a brát menší plat než on či oni.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Pozor na žárlivost, vyvolanou partnerovým setkáním s osobou opačného pohlaví, známou či známým ze školních let. Jenom byste se zesměšnili a jeho pořádně naštvali. Někdo vám připomene nedávné nesplněné předsevzetí.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.1.)

Nedáte se nikým poučovat, natož šikanovat a nějak honit. Mars vás tlačí k samostatnému, nezávislému jednání a s kýmkoli, kdo by vás chtěl usměrňovat, okamžitě vyběhnete. Dá se říci, že dost nediplomaticky.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Vaše nadšení pro jistou věc, zbrzdí náhlý pocit, že není všechno tak, jak vám chce někdo namluvit.  Pro jistotu se poptáte mezi známými, a jak se zdá, dojdete k pozoruhodným závěrům. Máte skvělý smysl pro detail a jemné náznaky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám