Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 4. července 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Z tisíce nemocí je nemoc z lásky ta nejhorší

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Atmosféra ve firmě nebude nejhorší. Budete však muset omezit nároky a projevit více skromnosti.

Připomeňte si událost z minulých dní. Jen tak se vyhnete kvapem se blížící nepříjemnosti, Útěk od odpovědnosti nepřichází v úvahu.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

I menším opomenutím byste poškodili své zájmy. Neotálejte s důležitým rozhodnutím. Podobná situace se už nebude opakovat, tím méně během prázdnin. Vyplatí se vám upřímnost k přátelům. Zásadně mluvte jen pravdu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Získání sympatií nového objevu záleží na tom, nakolik dokážete odhadnout, co chce slyšet. Starší příbuzní očekávají větší pochopení a nějaké to laskavé slovíčko navíc. Nejde o nic, co byste jim nemohli poskytnout.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Plodný bude rozhovor s partnerem na téma správného usměrnění starších dětí. To, co vás ještě včera rozdělovalo, je pryč a oba budete věcní a vstřícní. Se sousedy proberete opravu či rekonstrukci, na které se musí podílet více rodin.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Ve vypjaté situaci přijde chvíle, kdy zapochybujete o tom, jestli vás vůbec někdo může podpořit. Nakonec se záchrance objeví, ale Jupiter předpovídá, že brzy požádá o pomoc on vás. Nepůjde o nic, co byste nedokázali.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Dojdete k závěru, že jisté rozhodnutí nelze odkládat a zbavíte se nepotřebných předmětů a začnete bojovat se škodlivými návyky. Máte-li v úmyslu promluvit s příbuznými, udělejte to dnes. Postavení Luny s Venuší dává naději na úspěch.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Soustřeďte se jenom na to, co je důležité. Můžete se spolehnout na přízeň a podporu blízkých osob.  Nezříkejte se dobré zábavy, přijdete na veselejší myšlenky. Nepřijímejte ukvapené rozhodnutí opírající se o neověřené pověsti.  

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Mars varuje před spěchem, kterým nahrajete lidem, kteří vám chtějí škodit. Nebojte se pozvat na schůzku svůj idol. Půjde s vámi rád. Vzrušující románek je na spadnutí. Rozhodně však nesmíte na cokoli příliš naléhat.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Dobře uděláte, když se budete celý den věnovat dětem a partnerovi. Pomalu by vás začali považovat za cizího. Ve vztazích s okolím neuhýbejte před otevřenými konflikty. Druhá strana si to vysvětlí jako projev zbabělosti.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Posloužíte vzdálenému příbuznému, který vás požádá o jistou pomoc. Cenné je to, že mu vyjdete vstříc hned a bez zbytečných řečí.  Na kole a při sportování, pozor na rychlé pohyby.  Vaše ruce a nohy jsou v nebezpečí.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Neradi, ale nakonec se necháte přemluvit a vyjdete vstříc někomu, koho nemáte zrovna v lásce. Kupodivu to ocení a prokáže vám určitou vděčnost. Nebylo by divu, kdybyste změnili názor a našli si k němu časem cestu.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Doma, ale ještě spíše na dovolené, poznáte pár zajímavých, chytrých lidí. Skoro určitě se s některými, bez ohledu na pohlaví, brzy skamarádíte. Odpoledne dáte v práci za vyučenou někomu, kdo se pokusí vás využít.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám