Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 23. února 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Štěstí je rovnováha mezi tím, kdo jsme a co máme

Článek

 BERAN   (21.3. – 20.4.)

V případě návštěvy supermarketu mějte před očima stav vašeho bankovního konta. Stabilní by měly být vaše milostné vztahy. Nějaký spor či bouřlivější scénka, na tom nemohou nic změnit. Hlavně, aby vám nedošly síly.

BÝK   (21.4. – 21.5.)

O příležitostném výdělku si s vámi přijde pohovořit známý.  Pár dní byste museli přebíhat z jedné práce k druhé, ale vyplatí se to. Novou známost poznáte cestou vlakem či autobusem, neváhejte s jejím oslovením.

BLÍŽENCI   (22.5. – 21.6.)

Pozorní dnes musíte být při jednání s úřady a osobami v uniformě.  Planety varují, že se vám dvakrát dařit nebude. Chybí vám potřebná razance a přesvědčivost. Na paty vám šlape velká láska, důkladně a pozorně se ohlížejte.

RAK   (22.6. – 22.7.)

Do vaší rodiny se pokusí proniknout nějaký pletichář. Nedáte-li mu rázně najevo, že by měl okamžitě vypadnout, nadělá ve vašich vztazích pěknou paseku.  Aktivně usilujte o to, na čem vám záleží, postupně toho dosáhnete.

LEV   (23.7. – 22.8.)

Vyhněte se vážným rozhovorům a velkým obloukem míjejte osoby, kterým jste něco dlužní. Mars se Saturnem varují před hrozícími problémy.  Nápady, které chcete dnes uvést do života, vám žádné velké úspěchy nepřinesou.

PANNA   (23.8. – 22.9.)

Aura Neptunu posiluje vaši intuici, dokážete odpovědět na otázku, se kterou jste si dlouho nevěděli rady.  Budete-li dostatečně otevření k svému okolí, prožijete něco opravdu hezkého. Velké plány odložte zatím stranou.

VÁHY   (23.9. – 23.10.)

Na cestě k vytčenému cíli se objeví nečekaná překážka. Budete nuceni prokázat velkou trpělivost.  Není však žádný důvod k přehnanému pesimismu. Dnešní ztráty můžete brzy dohnat.  Nevzdávejte nic předem.

ŠTÍR   (24.10. – 22.11.)

Odpoledne ani večer nepočítejte se vzrušující zážitky. Bude to den jako každý jiný, i když ledacos nepředvídaného se může přihodit těsně před půlnocí. Pokud už ovšem nebudete dávno spát. Noste vhodnou obuv. Neprochladněte.

STŘELEC   (23.11. – 21.12.)

Mějte se na pozoru, zdánlivě sympatický člověk vás může ošklivě doběhnout. Luna soustředí vaši pozornost hlavně na materiální problémy.  Než s ní začnete něco dělat, poraďte se s odborníky a zkušenějšími známými.

KOZOROH   (22.12. – 20.1.)

Nic mimořádného se nestane, ale pro jistotu moc nemluvte a držte se stranou bouřlivých diskusí. Saturn slibuje, že se může ledacos naučit, zejména pokud jde o bližší poznání lidských charakterů. Nenavazujte známosti pod vlivem náhlého impulsu.

VODNÁŘ   (21.1. – 20.2.)

Záležitosti, na kterých vám záleží, vyřiďte již dopoledne. Po obědě na vás padne únava a budete myslet jen na zábavu. Potěšíte tím své okolí, které nemá na nějakou aktivitu rovněž ani pomyšlení. Čas v práci se povleče.

RYBY   (21.2. – 20.3.)

Nikoho nekomandujte, nikoho se nepokoušejte vychovávat. Ve firmě i doma, byste tím vyvolali rozmíšky, kterých nemáte zapotřebí. Když se vám nebude něco líbit, tak se otočte nebo odejděte. Nic se vám nestane.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám