Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 16. února 2018

Novinky, sojka

Člověk, který nemá srdce, je pouhé zvíře

Článek

BERAN (21.3. – 20.4.)

Ve firmě bude relativní klid. Díky intuici se včas vyhnete četným hrozícím nebezpečím. Vztah s přitažlivou osobou vyžaduje citlivý přístup. Má za sebou smutnou zkušenost, která silně ovlivňuje její nynější chování.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Budete přístupni novým podnětům a prokážete patřičný smysl pro blížící se změny. Svéhlavost a umíněnost vás mohou přivést do ošemetných situací. Deprese se vás začnou zmocňovat vlivem Luny. Hrozí vám, že uděláte nepředloženost.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Náladu vám hned ráno vylepší zpráva od osoby, kterou jste delší dobu neviděli. Ze slibných možností jaké se vyskytnou, nebude snadné si vybrat. I když nemáte ve zvyku něco uspěchat, tentokrát do všeho půjdete s plným nasazením.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Těžké bude najít správnou odpověď na návrhy osoby, o kterou zrovna nestojíte. Na zlomyslné kamarády a známé raději nespoléhejte. Konstelace Saturnu s Uranem zvýší váš zájem o okultní vědy a nadpřirozené jevy.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nespravedlnost nadřízených vás donutí neustoupit a pevně trvat na svém. Své předsevzetí dovést věci do konce, stoprocentně splníte. Pozor na sentimentalitu v partnerských vztazích. Hrozí vám naprostá ztráta soudnosti.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Uskutečnění nových plánů se rozbíhá docela slušně. Výsledný efekt by se však mohl odlišovat od vašich představ. Důležitá je vaše osobní účast na všech jednáních. Najdete pár šikovných lidí se stejnými názory.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Při řešení finančních otázek nespoléhejte jen na intuici. Pohyb Jupiteru pozitivním směrem, vám pomůže nalézt ztracenou rovnováhu. V zaměstnání se vyhrotí situace kolem problémů přetrvávajících celé léto.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Budete vystupovat v roli prostředníka mezi kolegy a vedením firmy, nebo rozhádanými partnery. Žádnou radost vám to neudělá, ale vyhnout se tomu je skoro nemožné. Navíc se zdá, že špatně odhadnete situaci.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Dopustíte se nemilých chyb. Opatrně s radikálními názory, přivoláte na sebe pohromu v nejrůznějších podobách. Někteří vaši příbuzní si myslí, že je zjevně ignorujete. Musíte rychle přijít na to, jak je vyvést z omylu. 

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Neodkládejte žádné jednání, třebaže víte, že bude nepříjemné. Zvláště v záležitostech spojených s dětmi a žádostmi na úřadech by vyčkávání situaci jen zhoršovalo. Potěší vás, že známí udělají téměř všechno, o co je požádáte.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nevyhýbejte se kontaktům s novými lidmi a přijměte pozvání do společnosti, i když byste třeba raději zůstali doma a u pracovních povinností. Potřebujete rozšířit okruh známých a podobné příležitosti jsou k tomuto účelu jako stvořené.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Pocit, že něco není v pořádku, ve vás bude stále sílit a prohlubovat vaši nervozitu a nejistotu. Vzhledem k tomu, že ani partner nebude v nejlepší náladě, je rozumné se posadit, a o věcech, které vás znepokojují, si vážně pohovořit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám