Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 4. března 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čisté svědomí nad všechno jmění

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Dostanete příležitost splnit si starý sen. Planety jakoby se smluvily a vytvoří vám k tomu téměř ideální podmínky. Důležité je, že vstříc vám vyjdou i partner, případně děti a příbuzní. Všechno vypadá až podezřele krásně.

BÝK  ( 21.4. – 21.5.)

Soused přijde s nápadem, který vás dost vyděsí. Je na vás, abyste mu ho rozmluvili. Nebude to snadné, protože je přesvědčen o vlastní genialitě, ale budete-li se opravdu snažit, něco vymyslíte. Nejlepší bude, vystrašit ho úřady.

BLÍŽENCI  ( 22.5. – 21.6.)

Nápad zajet do supermarketu pro věci potřebné k dokončení dnešních prací není od věci, ale musíte si všechno předem napsat na papír a potom nekoupit nic, co není na seznamu. V opačném případě jen vyhodíte peníze.  

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Spíše výmluvností než penězi přesvědčíte řemeslníky, aby k vám přišli přesně v ten den a hodinu, kdy je budete potřebovat. Partner bude u vytržení, takový výkon od vás nemohl očekávat. Navíc to nebude ani moc drahé.

LEV  (  23.7. – 22.8.)

Příčinou sporu a partnerem, zvláště v případě nových známostí, bude jeho snaha odnaučit vás nějakému zlozvyku. Bude-li příliš tlačit na pilu, určitě se vzepřete. Na druhou stranu nezapomínejte, že to s vámi myslí dobře.

PANNA  ( 23.8. – 22.9.)

Pokud to jen trochu půjde, odjeďte hned ráno do přírody a nevracejte se až navečer. Příroda a zdravý vzduch vám pomohou načerpat nové síly a především zklidnit rozbouřené nervy. Dobře vám udělá i fyzická práce doma či na chalupě.

VÁHY ( 23.9. – 23.9.)

Zamilovaní by měli pro svého miláčka vymyslet opravdu lákavý program.  Zajet někam ven, to napadne každého. Dnes na to máte, vaše fantazie provokovaná Venuší dokáže zázraky. Možná padne jedno důležité slovo

ŠTÍR ( 24.9. – 22.10.)

Konfliktu se nevyhnete v místech, kam chodí hodně lidí.  Planety doporučují držet se zpátky, ale pokud převáží vliv Marsu, budete dost razantní. Zajímavý objev uděláte v místě, o kterém si myslíte, jak dobře ho znáte.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Budete náladoví a někteří lidé to s vámi nebudou mít snadné. Stačí, aby se na vás někdo špatně podíval, a budete z toho celí vedle.  Nepředvídatelné budou i vaše reakce, od pláče, přes nadávky až po dětské trucování.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Doslova na poslední chvíli se vyhnete svému věřiteli. Pokud jste někomu, něco dlužní, nebudete to dnes mít snadné. Nemyslete si, že se před ním schováte na chalupě. Pokud jde o peníze, jsou někteří lidé neobyčejně vynalézaví a vytrvalí. 

VODNÁŘ  ( 21.1. – 20.2.)

Ve společnosti opačného pohlaví budete mimořádně citliví na různé hrubosti a narážky s erotickým podtextem. Rozhodně se přitom nedá říci, že by vám chyběl smysl pro humor. Spíše nebudete mít žádné pochopení pro nevycválané hulváty.

RYBY (  21.2. – 20.3.)

Opatrně na rušných ulicích a v nepřehledných davech lidí. Snadno se stanete obětí troufalých zlodějů. Přátele sice překvapíte odvážným nápadem, ale tomu, že se do něho opravdu pustíte, uvěří jen těžko. Budete je muset nějak přesvědčit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám