Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 25. února 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je sladké být bláznem v pravý čas

Článek

BERAN (21.3. – 20.4.)

Pocítíte zvýšenou odpovědnost za partnera a jeho citové rozpoložení. Vynasnažíte se strávit více času s rodinou a vyhovět všem jejím podivným přáním. Odmítnete kvůli tomu i některá zajímavá a lákavá pozvání.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Musíte si dávat mimořádný pozor na to, co a komu říkáte. Někdo se pokusí z vás vymámit slib, který byste plnili jen s největším přemáháním. Dnešek strávíte velice aktivně, V dobré formě uděláte velký kus práce zejména na chalupě.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Vlivem konstelace Uranu s Neptunem vám budou v hlavě vířit nevšední nápady a dokážete se chopit i příležitostí, které byste jindy nezaznamenali. Na setkání s přáteli, i před lidmi, které neznáte, budete vystupovat velice sebevědomě.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Možná právě dnes překvapíte své okolí, a pokud jste sami, navážete vážnou známost. V některých případech s nedostižným ideálem svým přátel. Zadaní se budou vyžívat v sportu při hře se svými malými ratolestmi.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Vašimi silnými zbraněmi se ukážou vtip a drzá odvaha. Nevšední intuici prokážete v rozhovoru s lidmi, které uvidíte poprvé v životě. S přehledem a suverenitou odmítnete návrhy, které jste ještě včera považovali za velice výhodné.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Svoji lásku příjemně překvapíte tím, že vždycky s předstihem vystihnete její přání. Pokud mezi vámi byly nějaké neshody, ráda na ně zapomene. Při setkání s příbuznými se vyhněte tématům spojeným s materiálními statky.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nesnažte se předvádět a dokazovat svoji technickou a manuální zručnost. Jako naschvál pokazíte i jednoduché práce. Smiřte se s tím, že jsou dny, kdy se člověku nedaří, i kdyby se rozkrájel. Raději vezměte rodinu na lyže nebo na výlet.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Kritické chvíle prožijí zamilovaní. Postavení Venuše a Jupiteru vybízí k opatrnosti a taktnímu chování.  I velmi nadějnou šanci byste mohli pokazit vlastní netrpělivostí a nevhodným naléháním. Určitě se však nebudete nudit.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Stojí za to pozorně naslouchat radám přátel a lidí, o kterých víte, že to s vámi myslí dobře. Zvláště ve větší společnosti budete mít co dělat s nutkáním se předvádět a chlubit.  Počítejte s tím, že vás někdo doběhne.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Již od rána se budete potýkat s určitou apatii a lhostejnosti k okolnímu dění. Partnerovi by se to ani trochu nelíbilo. Snadno se můžete dotknout nejen jeho, ale některých dalších příbuzných.  Venuše předpovídá drobné konflikty.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Udělejte všechno pro to, abyste se dostali do přírody. Potřebujete to jak vy, tak partner a děti. Ideální by byl výlet někam, kde to neznáte, kde váš čeká spousta nových zážitků. Místo umělých vitaminů jezte ovoce a zeleninu.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nepleťte si talent a dovednost s riskováním, na štěstí dnes moc spoléhat nemůžete. Situace a události, které jindy bezpečně zvládnete, se vám mohou zcela vymknout z rukou. Podaří se vám poznat nové známé.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám