Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 18. června 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hněv milenců je obnova lásky

Článek

.BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Postavení planet předpovídá nedorozumění se sobeckými příbuznými, kteří budou trvat na scestné představě, že jste tady od toho, abyste neustále plnili jejich rozmary, bez ohledu na vaše časové i finanční možnosti.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Pobyt ve veselé společnosti vám umožní vidět starého známého v zcela jiném světle. Silně vás zaskočí fakt, že jste byli tak dlouho slepí a hluší. Budete-li sportovat, je nutné chovat se uvážlivě u vody v místech, kde budete poprvé.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Na návštěvy a na cesty se rozjeďte až po ujištění, že budete mile viděni a hostitele neuvedete do rozpaků. V opačném případě byste se nemohli divit chladnému přijetí. Možná až k slzám vás dojme kouzelný projev lásky nejmladších dětí.    

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Zvýšenou pozornost je nutné věnovat kontrole toho, jak starší děti tráví volný čas. Mají ho více než dost, mohla by je napadnout nejedna hloupost. Na schůzce s novou známostí važte slova. Pokus se vychloubat skončí katastrofou.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nadějnou taktiku použijete při dobývání srdce svojí lásky. Intuitivně vycítíte, že klíčem k úspěchu je tolerování jejích zvyků a slabůstek. Zvládnout emoce nebude snadné, ale výsledek bude oslňující.

Nedejte se ošidit v restauracích a vinárnách.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Starosti vám přidělají příbuzní, kteří si objednali nákladnou dovolenou, a nyní se dostali do finančních potíží. Domluvit se s partnerem na tom, jestli jim půjčit peníze, nebude snadné. Sami nemáte nazbyt a chcete dětem dopřát hezké prázdniny.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Vaše trpělivost s tvrdohlavým příbuzným či sousedem má své meze. Dlouho nepotrvá a právem vybuchnete. Do varu vás přivede smutný fakt, že se nedohodnete ani na věcech pro jiné naprosto samozřejmých.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Za všech okolností zachovávejte klid, nedejte se zbůhdarma vytočit nějakým hlupákem. Pár lidí spoléhá na to, že když vás vyvedou z rovnováhy, položíte se sami. Platí to zejména v obchodních centrech a v cizí společnosti.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Vítaná a vytoužená změna potěší svobodné a nezadané. Pohyb Venuše napomůže zrodu nadějného citového vztahu. Starší ročníky by měly odpovědně plánovat délku a náročnost turistických a cyklistických tras.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Vyniknout ve společnosti vám umožní konstelace Jupiteru s Lunou. Jenom si musíte dávat pozor, abyste příliš nezastínili hostitele nebo toho, kdo obvykle hraje prim. Zahořknou a dlouho vám to neodpustí.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Planety vytvářejí příznivé podmínky k setkání s někým, na koho v poslední době často myslíte. Možná si dotyčnou osobu příliš idealizujete, ale vaše přání se vám splní. Mějte oči otevřené a nespoléhejte jen na první dojem.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Neuškodí, když pro jednou porušíte zásadu, že není dobré plést se do cizích věcí. Pouhým pasivním přihlížením byste náramně usnadnili život osobě, která se chystá škodit slušným lidem. Pohyb Jupiteru vyvolá diskuzi se svéhlavými potomky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám