Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 1. dubna 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mnoho jídel, mnoho nemocí

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Možná by vám i partnerovi prospělo, kdybyste si od sebe krapítek odpočinuli. Co si takhle dnes odpoledne udělat vlastní program? Máte-li namířeno k přátelům, slibte si, že budete jíst do polosyta a pít do polopita. 

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Kdyby na to přišlo, budete souhlasit jak se změnou práce a bydliště, tak někdo i partnera.  V lásce to nepřehánějte s tajnůstkářstvím a dvouznačnými narážkami. Váš idol nečekaně ztratí trpělivost a bude zle.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Pobyt v přírodě nemůžete omezit na cestu z auta do chalupy. Pohyb na čerstvém vzduchu potřebujete jako sůl. Neberte telefony, o kterých víte, že vás mohou rozrušit. Máte svaté právo alespoň na pár hodin klidu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Bez ohledu na to, co stojí ve vašem křestním listu, budete se cítit mladí a plní elánu. Samo o sobě je to fajn, ale přesto by to starší ročníky neměly přehánět s fyzickou námahou. Děti se vás pokusí vyvést aprílem. Zkuste jim naletět.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Dobře si naplánujte své povinnosti, snadno se stane, že se necháte rozptylovat maličkostmi a to hlavní nestihnete. Mezi přáteli neseďte tiše jako myšky, klidně se pochlubte svými úspěchy. Jejich upřímný obdiv vám zvedne sebevědomí.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Náznak sporu s partnerem neberte na lehkou váhu. Pokud víte, co ho trápí, musíte si o tom upřímně pohovořit. Mohl by mít pocit, že vám jsou jeho problémy lhostejné a jít se svěřit někomu, kdo si na něho rád udělá čas. 

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nedejte na první a povrchní dojmy. Vzpomeňte si na prince, který chodil po světě převlečený za žebráka. Při výletě do neznámých míst si nezapomeňte vzít doklady a finanční rezervu. Neptun naznačuje nečekané, zamotané situace. 

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Bude-li se ve vašem rodinném kruhu hovořit o penězích, ani nedutejte. Jupiter varuje, že právě finanční potíže a nároky se mohou stát vážným zdrojem napětí. Chvíle, kdy si řeknete své bez rizika konfliktu, ještě přijde  

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Schází vám ruch a shon, podvědomě toužíte po nějakém vzrušujícím dobrodružství. Návštěva velkého nákupního střediska nebo kina, vás rozhodně neuspokojí. Nedá se nic dělat, musíte se sebrat a vyrazit dál do světa.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Chystáte-li se do společnosti, můžete si směle dovolit odvážnější kreace. Jedinou podmínkou je nepřekročit hranice dobrého vkusu. Máte totiž velkou šanci stát se středem pozornosti, v tom nejlepším slova smyslu.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Všechno vychází tak, že klidně můžete na cokoli zapomenout a nadělat spoustu chyb, přesto se nic nestane a všechno vám projde. Jistě, mohou existovat výjimky, ale v podstatě vám stejně větší malér nehrozí. Věřme, že toho nezneužijete.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Kdybyste se odhodlali začít si zvelebovat bydlení, dostaví se pozoruhodné výsledky. Máte vybraný vkus a cit pro důležité detaily. Nemůžete se splést při výběru a kombinaci barev. Potřebujete jen volnost a svobodu v rozhodování.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám