Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 8. března 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nehodí se každá bota na jednu nohu

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Vaše obavy, že odchodem z nynějšího zaměstnání, nějaké společnosti či klubu něco ztratíte, jsou značně přehnané. Postavení Jupiteru s Venuší potvrzuje, že máte dost sil začít znovu a vydobýt si pevnější postavení než máte nyní.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Přemýšlejte o všem, co dnes budete dělat. Jeden svůj krok budete muset později vysvětlit nadřízeným nebo partnerovi. Pokud si namlouváte, že dokážete ovlivnit a usměrnit chování jisté osoby, zažijete nepříjemné zklamání.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Budete mít problém s udržením rodinného rozpočtu. Přijdou nečekané výdaje, které nelze dlouho odkládat. Dočasně vyklidí pole jeden z vašich soků či konkurentů. Neradujte se předčasně, spíše toho hleďte využít.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nelekejte se složitých, nejasných situací. Vaše mozkové závity se točí na plné obrátky, o dobré nápady mít nouzi nebudete. Spolu s ostatními spolupracovníky vypudíte kolegu, který neustále trhal partu a rozséval rozbroje.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Vyskytnete se jako svědek u nepříjemné události.  Vaše snaha zůstat stranou nenalezne u nikoho pochopení. Planety rovněž připomínají, že i v těch nejlepších a nejhlubších milostných svazcích to někdy pořádně zaskřípe.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Dozvíte se o chystaných změnách ve firmě. Možná budete mít i nového šéfa. Neuškodí, když za ním zajdete a trochu si s ním poklábosíte. Stále v nedohlednu je záležitost, kterou už byste chtěli mít definitivně  z krku.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Neplánujte si žádné rekordní výkony. Budete rádi, když stihnete to nejnutnější. Počáteční nadšení a chuť do práce vás totiž brzy přejdou. Velmi rychle zjistíte, že vaši snahu nikdo pořádně neocení.  Ostřejší kurs nasadí vaše tchýně.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Možná vám už konečně doje, že jeden z vašich dlužníků vám vaše peníze po dobrém nikdy nevrátí. Nezbývá než si na něho rychle a důrazně došlápnout. Máte-li novou lásku, prožijete kouzelný, milenecký večer i noc. 

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Berte vážně radu přítele a dejte si pozor na pikle osoby, která vám hodlá škodit. Mohla by stejně tak dobře zpomalit vaši kariéru, jako vnést spory do vašeho partnerského svazku. Začnete uvažovat o drobném plastickém zákroku.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Prohra, kterou utržíte, se za pár dní ukáže jako významné vítězství. Venuše s Merkurem radí nepropadat panice a klidě jít dál vlastní cestou. Pozor na nevydařený flirtík, jste na nejlepší cestě udělat hloupost.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Na jednání, které je dnes před vámi, uspějete jen v případě, že se budete chovat hodně sebevědomě a na všechno budete mít připravenu jasnou odpověď. Hlavně nedávejte najevo, jak moc vám jde o peníze a větší zisk.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Rozhovor s někým, kdo odmítne vaši radu a ještě se vám vysměje, vás rozhodí na celý zbytek dne. Pozor na podvodníka, který se vám pokusí prodat něco, co mu vůbec nepatří. Místo jízdy autem, půjdete kus cesty pěšky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám