Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 29. března 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nikdo nedovede tak prohnat svoje okolí jako lenoši, chtějí-li vypadat pilně

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Zavírejte dohody a smlouvy, budete mít štěstí na odpovědné a rozumné osoby. V práci jednejte rutinně a využívejte svých bohatých zkušeností. Do vymýšlení něčeho nového se moc nepouštějte.  Pocítíte potřebu odpočinout si od partnera.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nahlédněte do burzovních zpráv, zdá se, že vás budou inspirovat k tomu, jak ušetřit nemalou částku. Zajímavou myšlenku vám podsune Merkur. Opatrně s fyzickou námahou, vaše zdraví by přehnaně náročnou zkoušku nevydrželo.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Postarejte se, abyste ještě do konce pracovní doby odstranili všechny resty. Může se objevit nabroušený šéf a rázem bude zle. Pro partnera je dnes velmi důležitá rodinná pohoda, hleďte pro to také něco udělat.  

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Planety doporučují změnit účes, styl oblékání nebo alespoň parfém či vodu po holení. Ve vaší blízkosti je někdo, kdo o vás moc stojí, ale stále mu vadí nějaká maličkost. Nemůžete-li v práci rozvinout křídla, poohlédněte se po jiné.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Buďte opatrní při manipulaci s náročným technickým zařízením. Bude vás pronásledovat smůla a snadno si ublížíte nebo něco poškodíte. Zvýšenou pozornost věnujte řízení vozu. Rozzlobí vás partner flirtující se sousedkou.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nikomu nevyhrožujte a vyhýbejte se sporům, nezdá se, že byste měli šanci vyhrát. S laskavostí a mírností dosáhnete s pomocí Venuše mnohem víc. V obchodě objevíte věc, která by udělala dětem a partnerovi radost.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nebraňte se cestě, kterou vám navrhne šéf nebo partner. Mohla by vám usnadnit dosažení jednoho z vašich cílů. Hlídejte si peníze, nenechávejte peněženku ani vteřinu bez dozoru. Opatrně při práci s čistícími prostředky.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Finanční a obchodní transakce odložte na další dny. Jste příliš roztěkaní a mohli byste přehlédnout některá varující čísla či fakta. Jiskra vřelého zájmu přeskočí mezi vámi a vaším starým idolem. Snad se konečně dočkáte.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Ne tak docela nevinnou léčku na vás chystá jistá osoba z vašeho okolí. Neuškodí, když budete pozornější a pečlivější než jindy.  Lidí, kteří vám vytknou vaši nedůvěřivost, si nevšímejte, možná jste právě jim překazili plány.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Děti vám chystají překvapení, chcete-li jim udělat radost, tvařte se, že o ničem nevíte. Prohloubí to vaše vztahy. Nespěchejte s koupí zlevněného zboží, může se to ukázat jako hodně špatná investice. Napřed se poraďte s partnerem nebo s přáteli.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nevěřte tomu, že všechno co vás dnes napadne, bude mít hlavu a patu. Ve většině případů tomu bude spíše naopak. Necháte-li si je jen pro sebe, nic špatného se nestane. Neprovokujte partnera, může se sbalit a odejít.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Veškeré své výhrady sdělte každému osobně, v krajním případě třeba jen prostřednictvím telefonu. Pokud sáhnete po peru, neodpustíte si ironické poznámky, včetně zastřených výhrůžek. Dotyčný adresát toho ochotně využije.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám