Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 24. září 2015

Novinky, sojka

Nedbalost v malých skutcích nakonec oslabí sílu člověka

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Potíže budou s kolegy, od kterých vás dělí několik let. Neberte jejich poznámky osobně, vaše diskuse by sklouzla někam, kam nechcete. Děti si vám postěžují a očekávají rozumnou radu. Neriskujte autoritu zbytečnými výčitkami.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nový nápad je nutné okamžitě realizovat. Merkur slibuje, že vám přinese nejen velké uznání, ale i sympatickou finanční částku. V milostných vztazích kroťte projevy sobectví. Neriskujte ztrátu partnerových sympatií.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Obratně si povedete při navazování společenských kontaktů. Vynoří se příležitost přejít na jinou práci, do mnohem ambicióznějšího kolektivu. Večerní hodiny jsou ideální k schůzce s osobami opačného pohlaví. Váš idol se vám sám vrhne do náruče.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Není třeba se vzdávat velkých snů. Nijak mimořádně se vám sice dnes nepovede, ale pohyb Venuše je stále velice nadějný. Přinejmenším si můžete připravit půdu pro další kroky. Máte několik schopných a hlavně oddaných přátel.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nezveličujte problémy v zaměstnání. Záhy zjistíte, že tak velké zase nejsou. Poradíte si s nimi jako první. Ve vaší dílně či kanceláři se objeví osoba, kterou vždy rádi vidíte. Spraví vám to náladu, přijdete na jiné myšlenky.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Zdánlivě neodvratná změna záleží na tom, jak se zachováte. Konkrétně jde o to, zda dopřejete sluchu lidem, kteří mají zkušenosti nebo obyčejným mluvkům. V případě chybného kroku, dojde přesně k tomu, čeho jste se obávali.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

V dilematu, který je před vámi, se můžete spolehnout na hlas srdce, spolehlivě vás převede přes všechny nástrahy. Okolnosti vás donutí odsoudit jednání člověka, kterého máte docela rádi. Pokus se ho zastat uškodí vaší autoritě.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nápad vyzkoušet, co všechno vydrží nadřízení, není nejlepší. Určitě byste se s kolegy skvěle bavili, ale vás osobně by smích přišel hodně draho. Zajímavý flirtík nabízejí planety mladším ročníkům. Starší a zadaní mají smůlu.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Pozor, abyste se nedožadovali něčeho, co vám nepatří. Lhostejno, zda omylem nebo schválně, vyjde to nastejno. Neuzavírejte obchody s lidmi, které pořádně neznáte. Čím lákavější nabídka, tím větší pravděpodobnost, že naletíte.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Pouhý fakt, že se vám něco podařilo, ještě neopravňuje k povýšenému chování. Dnes k němu chvílemi nemáte daleko. Důsledkem by byla ztráta sympatií někoho, na kom vám opravdu záleží. Nemusí jít jen o stálého partnera.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Bojujte o vyšší postavení ve firmě. Slibnou příležitost vám nabízí dráha Jupiteru. Fungovat by měla rovněž hrozba, že máte jinou a lepší nabídku. Románek s novou známostí konečně nabere správné obrátky. Nesmíte polevit.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Jisté rozpaky prožijete v souvislosti s vaším milostným vztahem, ale naštěstí se všechno vysvětlí. Faktem však je, že vás čeká pár horkých chvil. Vaší silnou zbraní je vtip. S úsměvem na tváři dokonale zmatete všechny rivaly.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám