Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 22. února 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlost chudého a oči bohatého jsou velké

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Vaše snaha čerpat plnými hrstmi jenom to, co je příjemné a vzbuzuje rozkoš, se vám nemusí vplatit. Máte spoustu pár povinností, které jen tak lehce pominout nejde. Pokud se neovládnete, hrozí vám spousta problémů.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Ve větší společnosti se chovejte tak, abyste nezpůsobili trapas. Jste poněkud lehkomyslní a ve spojení s alkoholem to hrozí dalekosáhlými důsledky. Přitahovat vás budou mladší osoby v atraktivních módních kreacích.  

BLÍŽENCI  ( 22.5. – 21.6.)

Nepůjčujte si ani menší částky, budete mít problém s jejich včasným vrácením. Je čas začít spíše šetřit a pečlivě zvažovat, co si můžete a nemůžete dovolit. Pozor na náhlý záchvat žárlivosti, partner se vám vysměje.

RAK  ( 22.6. – 22.7. )

Pozitivní vliv planet podporuje i ty vaše plány, které by normálně šanci na úspěch nikdy neměly. Jupiter s Venuší ve vás probudí chuť vymanit se z šedi všedních dnů.  Mohlo by to vyústit nějakým bláznivým dobrodružstvím.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Potkáte pár sympatických tváří. Dá se právem předpokládat, že se s nimi pokusíte navázat trvalejší kontakt. Prospělo by to oběma stranám. Chvílemi, hlavně odpoledne, vás přemůže taková lenost, že odložíte i lehkou práci. 

PANNA  ( 23.8. – 22.9.)

Pečlivě važte slova a gesta. Existuje vážné nebezpečí, že se nepohodnete s někým, kdo to s vámi myslí dobře. Ne každá kritika znamená, že proti vám někdo něco má a chce vám ublížit. Jsou lidé, kterým je lepší věřit.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Doplatit můžete na nedostatek systematičnosti a nepořádek na vlastním stole nebo ponku. Nahrne se vám několik úkolů najednou, nebudete vědět kam dříve skočit a po čem sáhnout. Nelze vyloučit noc v cizím lůžku.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nezapomínejte na rodinu, zejména na sliby, které jste dali partnerovi a dětem. Možná už dnes jim budete muset skládat účty. Život vám zkomplikuje odložený nebo nedokončený úkol v zaměstnání. Neodcházejte od rozdělané práce. 

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Važte odpovědně, zda můžete vyhovět žádosti o nějakou službu cizím lidem. Mohlo by se stát, že vás přivedou do maléru ani nebudete vědět jak. V případě střetu se zákonem, se obracejte výlučně na zkušené právníky.  

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nepřehánějte to s hrdostí na své úspěchy, nenoste nos příliš vysoko. Ani se nenadějete a spadnete zase pěkně hluboko. Máte soka, který myslí jenom na to, jak vám namydlit schody. Svým sexy zjevem poblázníte nejednoho ctitele.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Opatrně při koupi nemovitostí, mohli byste ošklivě naletět. Pečlivě si ověřte, zda všechny informace, které jste dostali, jsou pravdivé. Vyhýbejte se vlhku a tabákovému kouři, důsledně dbejte o své dýchací ústrojí. 

RYBY  ( 21.2. – 20.3.)

Plány vám mohou zkřížit neplánované návštěvy a změny. Nezbývá než reagovat pružně a improvizovat. Rozhodně si nemůžete dovolit někoho vyhodit, nebo se tvářit jako boží umučení. Na dosah ruky máte malou výhru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám