Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 15. února 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lhář musí mít dobrou paměť

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Promyšleně ponecháte stranou drobnosti a soustředíte se na naléhavé záležitosti. Neuhnete před zásadním rozhodnutím a nenecháte nikoho rozhodovat za sebe. Vinou cizí osoby se můžete snadno dostat do potíží. 

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Vaší známí mají obavy, že přijdou o peníze, které vám půjčili. Budete je muset nějak uklidnit. Náhoda a hvězdy povedou vaše kroky na místo, kde vás čeká šťastná událost. Nebuďte zbytečně skromní, řekněte si otevřeně o všechno, po čem toužíte.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Vyhýbejte se hovoru o věcech, o kterých nemusí nikdo vědět. Ušetříte si zklamání a nepříjemnosti. Pozor na podezřívavost v mileneckých vztazích. Vyvoláte dramatický konflikt. Odvahu budete potřebovat ve večerních hodinách.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Stanete se středem zájmu okolí. Přihlásí se spolupracovníci, kolegové i staří známí. Pracujete-li v soukromé firmě, máte šanci na lepší místo. Dostaví se ohlas na vaše nedávné připomínky. Konečně je někdo vezme na vědomí.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Mars varuje před důsledky nesplněných slibů a závazků. Ozve se osoba, na kterou už jste skoro zapomněli, zatímco ona spoléhá na vaši solidnost. Rozvážným jednáním zabráníte ztrátám na vlastním nebo cizím majetku.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Ve vzduchu visí ostrý spor. Bude lepší nenechávat si nic pro sebe, se vším co vás trápí, jděte ven. Vycházejte vstříc nadřízeným, vyšší odměna se vám určitě hodí. Náhodně potkaný známý vás zahrne podezřelými novinkami.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Rady příbuzných a rodiny vás inspirují ke krokům, které slibují změnu vašeho postavení. Zarazí vás chování lidí, o kterých jste se domnívali, že jsou vašimi přáteli. Kolegové vám naznačí, že dosavadní rozdělení povinností je nevyhovující.

ŠTÍR ( 2.10. – 2.1.)

Dostanete pozvání do společnosti, kde se sejde pár vlivných a movitých lidí. Nedopadne to sice tak, jak potřebujete, ale lepší něco než nic. Nepřeceňujte své fyzické možnosti, pravidelně odpočívejte. Určitě nechcete marodit.

STŘELEC ( 23.11.- 21.12.)

Nepříjemně na vás zapůsobí nedůtklivost a neochota některých osob z okolí.  Vše souvisí se změnami, od kterých každý očekává především vlastní prospěch. Klidně vyčkejte, až se vše vyjasní. Nadřízení s vámi mají velké plány.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nedržte se zbytečně v ústraní, je čas se předvést. Při pokusu o navázání nové známosti udeříte na správnou strunu a události se pohnou rychle kupředu. Mimořádně rozhodní a činorodí budete v zaměstnání.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Musíte krotit svůj temperament. Ne každý je ochoten opustit vyjeté koleje. Zcela nechtěně vám poskytne příležitost vyniknout šéf přeřazením na jinou práci. Bouřit se a protestovat nemá smysl, jenom si naděláte zle

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Do rozpaků vás přivede prosba blízké osoby, abyste jí pomohli v urovnání sporů s partnerem. Nic dobrého z toho pro vás nekouká. Problém s jistou záležitostí vás přivede na myšlenku, zkusit to jinak, postranními cestičkami. Mohlo by to i vyjít.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám