Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 15. března 2018

Novinky, sojka

Jedno říká vstoje, jiné vsedě

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Máte-li na svém kontě milostné zklamání, nežeňte se bezhlavě do nových známostí.  Přehnané očekávání by vás srazilo na úplné dno a nadlouho vám sebralo sebevědomí. Věnujte více času sobě a svým zálibám.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Je třeba pečlivě posoudit, zda budete nejen souhlasit s novými povinnosti, ale jestli je vůbec dokážete zvládnout. Aktuální je rovněž otázka, co z toho všeho budete mít. Zatímco vy budete padat na ústa, jiní se budou bavit.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Doslechnete se o věcech, které by částečně mohly ovlivnit vaši kariéru nebo citový život. Pozorně sledujte okolní dění, některé události vyžadují pružnou reakci. Nekritizujte své děti za něco, co jste dělali v mládí i vy.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Vaše postoj k jisté záležitosti vzbudí pozornost okolí, které ji bude sáhodlouze rozebírat. Zachovejte si chladný odstup. Nedejte se zatáhnout do cizích her a nesmyslných intrik. Své plány zrealizujete s pomocí konstelace Merkuru se Saturnem.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Planety napovídají, že si nemůžete dovolit riskovat.  Nepouštějte se do otevřených konfliktů, spokojte se s přijatelným kompromisem. V rozhodující chvíli vás může někdo podrazit. Už vůbec nespoléhejte na cizí pomoc.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Negativní vibrace Jupiteru věští rozčarování, se kterým se budete muset smířit. Zjistíte, že někomu, kdo vám nasliboval hory a doly, jste se měli zdaleka vyhnout. Ambiciózní plány nedokládejte na vhodnější dobu.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nedejte se znechutit vzpomínkami na některé chybné kroky. Prokažte více důslednosti a všechno bude jinak. Některé vaše představy přímo volají po realizaci. Jistá půvabná osoba nedočkavě čeká, až se ji všimnete.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Čekají vás staré známé problémy s finanční hotovostí. Opět budete mít tendenci žít si na vysoké noze a ignorovat stav svého konta. Pracovní plány vám překvapivě naruší někdo, s kým jste jako s konkurencí naprosto nepočítali.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nic není ztraceno předem, pohyb Merkuru je velice slibný. Nezavrhujte proto předem odvážné nápady. Možná jsou opravdu přehnané, ale budete-li se neustále držet při zdi, nikam se nedostanete a ničeho nedosáhnete.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Sestupte z výšin na pevnou zem a uvažujte věcně a reálně. Stavíte si vzdušné zámky a zatím vám utíká řada konkrétních věcí. Dejte na rady přátel a partnera, myslí to s vámi dobře. Věnujte zvýšenou pozornost péči o pokožku.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Hlídejte si nezávislost, nedovolte, aby za vás rozhodovali jiní.  Všude kolem vás panuje příznivá atmosféra, které je třeba bezezbytku využít. Jupiter vám dodá elán i nápady. Tam, kde jiní skončí, vy slibně začnete.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Budete se hřát na výsluní pozornosti. Všechno poběží podle vašich představ. Kdyby ne, dáte jim přesně ten směr, který potřebujete. Jisté potíže budete mít s notorickými kritiky a mrzouty. Na milostnou schůzku jděte o pár minut dříve.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám