Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 1. března 2018

Novinky, sojka

Den bez úsměvu je ztracený

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

V sousedství nebo v práci dojde k změnám, které vás donutí změnit některé plány. Pokud dokážete své rozpoložení utajit, není ještě nic ztraceno. Rychle se usmiřte s člověkem, kterého jste nedávno přehnaně kritizovali.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nepropadejte malomyslnosti, jisté osobě vůbec nejste lhostejní, jenom vám zatím nemůže přijít na chuť. S pomocí Luny a Venuše byste dnes mohli vymyslet, jak to změnit. Při rychlé jízdě a sportování, pozor na úrazy hlavy a krčních obratlů. 

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Potěší vás pozornost a zájem partnera, který se na vás bude vás obracet mnohem častěji než jindy. Naprosto jasně vycítíte, že vás má rád a je mu s vámi dobře. Objevíte obchod, kde mají přesně to, co už dlouho sháníte.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Naznačíte příbuzným, že uvažujete o jejich posledních návrzích. Pro začátek úplně postačí, dát jim docela nepatrnou naději. Saturn vám radí je nerozmazlovat. Hádce v autobusu či ve vlaku se vyhnete tím, že vystoupíte o něco dříve.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Důvěryhodná visáž a vybrané vystupování ještě nemusí znamenat, že můžete někomu věřit, aniž byste ho znali delší dobu. Při obchodních jednáních dejte jen a jen na ověřená fakta. Nejeden Lev se dočká vytouženého potomka.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Konečně dojde k něčemu, na co už dlouho čekáte. Bude to souviset s vašimi osobními nebo pracovními plány. Ozve se instituce či úřad, na které jste se nedávno obrátili s nějakou žádostí. Odpoledne si koupíte něco hezkého na sebe.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Příjemným vystupováním si získáte sympatie řady lidí. Od naprosto cizích až po zaryté nepřátele.  Aniž byste to dělali ze zištných pohnutek, příznivé situace beze zbytku využijete. Novou síť kolem vás spřádá odmítnutý ctitel.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nemůžete ani chvilku otálet, nelitujte času a plně se věnujte realizaci svých představ. Co se týče vašeho majetku, včetně nemovitostí, najde se výborný, movitý kupec. Zdá se, že nebude třeba nijak zvláště smlouvat.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Objeví se drobné rodinné problémy. Řešte je výhradně s partnerem, najde se totiž tolik ochotných rádců, že vám z toho půjde hlava kolem. Zvažte souhlas se služební cestou. Někdo asi předem tuší její výsledek.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Mile vás překvapí někdo ze známých. Vůbec to od něho neočekáváte. Překoná sám sebe a přijde opravdu jako na zavolanou. Vypadá to na přímluvu v záležitosti týkající se studií nebo zaměstnání vašich dětí.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Ohlásí se vzdálení příbuzní. Nedivte se, kdyby se objevili rovnou za vašimi dveřmi. Mají problémy a domnívají se, že jim nezištně a přitom dobře poradíte. Nezklamete je, ale stoprocentní recept na jejich potíže jim nedáte.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Luna s Uranem slibují změny a nová předsevzetí. Ne, že byste si jich už dali málo, ale nyní půjde o něco docela jiného. Naskytne se možnost spolupráce s prosperující firmou. Znamenalo by to však velké časové zaneprázdnění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám