Hlavní obsah

Horoskop na středu 11. dubna 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Za podezřením a váháním často následuje lítost

Článek

 BERAN   (21.3. – 20.4.)

Udělejte si pořádek ve svých věcech. Budete potřebovat rychle najít důležité listiny. Nepokoušejte se prosadit s nějakými novotami. Vaši kritici na vás nenechají nitku suchou. Merkur nabádá k ostražitosti při podnikání.

BÝK   (21.4. – 21.5.)

Buď se zamilujete, nebo se přesvědčíte, že skutečně hluboké city nikdy nevyhasnou. Nezapomínejte na povinnost určité loajality k svému zaměstnavateli.  Máte-li něco proti němu, sdělte mu to na rovinu. Dobrými nápady vás zásobuje Uran.

BLÍŽENCI   (22.5. – 21.6.)

Nepřehánějte to s důvěrou k osobě, kterou sotva znáte. Nejde ani tak o milostný vztah, jako o prozrazení vašich slibných plánů a nápadů. Intuitivně vycítíte, které pokrmy vám vyhovují a upravíte si každodenní jídelníček.

RAK   (22.6. – 22.7.)

Řeknete dost, někomu, kdo vás zneužívá a škodí vám. Nepůjde to snadno, ale s pomocí Marsu to dokážete. Pokud vás práce nudí a povinnost všelijak odbýváte, připravte se na konflikt s nadřízeným.  Nelze vyloučit rozchod se zaměstnavatelem.

LEV   (23.7. – 22.8.)

Absence nemocných a nepřítomných kolegů bude znát, a tak se nedivte, že nadřízení budou chvílemi mimo. Je jistější jít jim z cesty a jejich příkazy nerozebírat. Stejně budete myslet spíše na to, jak si užít hezký večer s kamarády a partnerem. 

PANNA   (23.8. – 22.9.)

Prozíravě nedáte na rady sýčkujících známých a zajdete se zeptat na úřady, na osud svých záležitostí. Narazíte na úředníka otráveného více než vy, ale rád vám vyjde vstříc. Možná uvítá nějaké malé rozptýlení.  

VÁHY   (23.9. – 23.10.)

Některé negativní kosmické vibrace oslabují vaši odvahu a berou vám elán k realizaci jedné odvážné představy. Neházejte flintu do žita předem, zítra už všechno uvidíte mnohem optimističtěji.  Nedopřávejte sluchu mrzoutům.

ŠTÍR   (24.10. – 22.11.)

Černé mraky visí nad vaším novým románkem. Pokud je váš miláček zadaný, sotva mu něco zabrání v tom, aby se dříve či později vrátil k stálému partnerovi. První náznak ochlazení vzájemných vztahů, pocítíte během dne.

STŘELEC   (23.11. – 21.12.)

Budete o sebe více dbát a dovolíte si i některé originální doplňky. Podvědomě, díky Luně, vycítíte, že dnes můžete potkat objekt svých snů.  Pozor na lehkomyslný postoj při podpisu důležité smlouvy, přijde vás draho.

KOZOROH   (22.12. – 20.1.)

Pochůzky po městě a jednání s obchodními partnery a zákazníky, to vše vás bude pořádně nudit a otravovat. Nebylo by divu, kdybyste se zašli někam osvěžit nebo rovnou utekli z práce o něco dříve. Snad vám to pojde.

VODNÁŘ   (21.1. – 20.2.)

Hladký průběh rozhovorů a jednání vám zajistí lehkost, s jakou se domluvíte s příslušníky všech stavů a generací. Prozíravě toho využijete mezi příbuznými, jednoho z nich nenápadně přimějete k změně zastaralých postojů. 

RYBY   (21.2. – 20.3.)

Nedejte se odradit cizími neúspěchy. To, že se nedaří zkušenějším kolegům a rafinovaným svůdníkům ještě neznamená, že dopadnete stejně jako oni.  Nespěchejte u stolu, opaříte se polévkou, čajem nebo omáčkou. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám