Hlavní obsah

Seznam zubních pohotovostí naleznete už i na internetu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Začne vás v noci nebo o víkendu bolet zub? Pak již nemusíte čekat až do rána či pondělí. Zubní pohotovost blízko svého bydliště nebo třeba v místě plánované dovolené lze najít už i na webu České stomatologické komory(ČSK). Zároveň zde lidé naleznou nově i seznam dentistů, kteří stále ještě přibírají pacienty.

Foto: Profimedia.cz

V některých regionech je zubní pohotovost v nemocnicích, v některých ji poskytují zubaři ve svých ordinacích a ve službách se střídají.

Článek

"Touto službou vycházíme vstříc lidem, kteří mají problém s vyhledáním fungující zubní pohotovosti. Na rozdíl od jiných vyhledávacích webů zde najdete skutečně aktuální informace. Dokonce i měsíční rozvrh služeb jednotlivých lékařů," vysvětluje Chrz.

V některých regionech je zubní pohotovost v nemocnicích, v některých ji poskytují zubaři ve svých ordinacích a ve službách se střídají.

Chrz doporučil lidem, kteří na webu ČSK budou pohotovost hledat, aby si pro jistotu do ordinace předem zatelefonovali. Může se stát, že zubař, který měl sloužit, onemocněl a místo něj slouží někdo jiný. Na webu už nemusel stihnout tento údaj změnit.

Dětem poskytnou péči všude

Seznam nevyčleňuje pohotovosti pro děti, péči jim poskytnou všechna pracoviště. Pouze v Praze je speciální zubní pohotovost ve Fakultní nemocnici Motol, kde ale ošetří i dospělé.

Podle viceprezidenta ČSK Jana Černého chce komora touto službou zlepšit komfort pro pacienty. Z dalších služeb uvedl Černý seznam zubařů, kteří ještě přijímají nové pacienty.

Přehled zubních pohotovostí naleznete na www.dent.cz a seznam lékařů, jež stále přijímají nové pacienty na zde.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám