Hlavní obsah

Žačky se nechaly inspirovat lesbickými polibky celebrit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TORONTO

Dvě dvanáctileté dívky z Kanady, které svým spolužákům nabízely lesbickou podívanou, byly vyloučeny ze školy. Za dívčí líbání v jídelně vybíraly peníze. Smolařky však byly při sjednávání přistiženy a nyní si musejí hledat jiné školní zařízení.

Foto: Stanislava Kyselová, Akademický bulletin.

Marek Eliáš v pražském Karolinu při předávání ceny Učené společnosti České republiky.

Článek

Děvčatům, jejichž identita nebyla odhalena, se pravděpodobně zalíbil vášnivý lesbický polibek královny popu Madonny se zpěvačkou Britney Spearsovou, který loni odvysílala televizní stanice MTV.

Lesbická show za stovku

Školačky si usmyslely, že by na líbání mohly vydělat, a tak si určily cenu, za kterou byly ochotny k sobě přisát rty. Jejich tarif se nevyšplhal vysoko - chlapci se mohli pokochat pohledem na mladičké pseudolesbičky v přepočtu necelých sto korun, napsal britský zpravodajský server Ananova.

Otec jedné ze žaček deníku Toronto Star potvrdil, že nestoudné dívky byly skutečně ze školy vyloučeny. "Byla vyhozena a nepřipouští, že by se tam vrátila," uvedl a dodal, že jeho dcera uvažuje o přestupu na jinou školu. Rovněž sdělil, že rodiče obou slečen souhlasili s doporučenou odbornou konzultací pro děti.

Reklama

Související témata:

Související články

Židovky šokovaly lesbickým vztahem

Dvě mladičké židovky šokovaly okolí v jedné židovské osadě na západním břehu Jordánu, když oznámily, že se milují a pomýšlejí na sňatek. O lesbickém vztahu...

Výběr článků

Načítám