Hlavní obsah

Za orální sex přišel Rumun o řidičák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BUKUREŠŤ

Mladý řidič z Rumunska, který tento týden způsobil havárii, když se s přítelkyní oddával orálnímu sexu za volantem, přišel o řidičský průkaz. Ten mu byl odebrán na devadesát dnů.

Článek

O kuriózním důvodu havárie informoval místní deník Editie Speciala. [celá zpráva] Řidič, teprve devatenáctiletý Robert Filip, a jeho přítelkyně, o rok mladší Andrea Popescuová, byli do sexuálních hrátek natolik zabráni, že v nich i po nárazu ještě chvíli pokračovali, uvádějí nové zprávy.

Filip bude muset v příštích třech měsících využívat hromadnou dopravu, řidičský průkaz mu byl odebrán. Kromě toho bude muset zaplatit náklady na opravu vozu, do něhož naboural.

Řidič svou vinu nepopírá. "Je mi líto, co se stalo, ale v tu chvíli jsem toho nemohl nechat," uvedl mladík, který se s dívkou údajně seznámil v den nehody.

Reklama

Související články

Orální sex způsobil v Rumunsku havárii

Rumunští policisté byli šokováni, když zjistili, že autohavárii způsobil řidič, který měl za jízdy orální sex se spolujezdkyní. Informoval o tom místní deník...

Výběr článků

Načítám