Hlavní obsah

Vlastnosti, které dělají z muže ideálního partnera

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ideální partner podle mnohých neexistuje. Vždy se najde nějaká drobná „vada”, která celkovou dokonalost zhatí. Pokud ale bude muž oplývat množstvím určitých vlastností, může se onomu ideálu výrazně přiblížit. Chcete vědět, jaké to jsou?

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Tipy pro dámy, po jakých kvalitách se u partnera ohlížet, ale i pro pány, na co se u sebe zaměřit, aby se z obyčejných mužů stali téměř neodolatelnými, přinesl server Askmen.

Dobrý posluchač

Pokud umí muž ženě naslouchat, a je jedno, zda partnerka mluví zrovna o nedůležité záležitosti, nebo naopak o vážnějším vztahovém problému, bez toho, aby ji neustále přerušoval, nebo dokonce opravoval či skákal do řeči, je to pro vztah velkým přínosem.

Dobrý v posteli 

Sex pro ženy sice většinou není nejdůležitější položkou ve vztahu, svou hodnotu ale jednoznačně má. Pokud nebude součástí vztahu i uspokojivý sex, žena rozhodně nikdy plně spokojená nebude.

Být dobrý v posteli ale neznamená podávat každý den výkony hodné herců z erotických snímků - spíše je dobré naučit se vzájemné komunikaci o sexu a ochotě plnit přání a touhy partnerky.

Věrný partner 

Mít přítelkyni by pro každého muže mělo automaticky znamenat ukončení jakýchkoli jiných sexuálních vztahů a být věrný. Věrnost ale není jen o vyhýbání se podvádění. Oddaný a věrný muž zahrne svou partnerku do svých budoucích plánů, představí ji rodině i přátelům atd.

Stará se o svůj vzhled

Až puntičkářská starost o svůj vlastní vzhled je doménou pouze několika málo mužů, základní starost o vizáž by ale měla být vlastní každému. Je to poměrně jednoduché - stačí se slušně oblékat, vonět a celkově se o sebe trochu starat. Tedy dělat to, co pravděpodobně očekává i od své partnerky.

Umění empatie 

V každém vztahu se někdy objeví dny plné šedi a starostí. Aby se ale vše obrátilo na slunnou stranu, je zapotřebí umět se vcítit do situace toho druhého, porozumět mu. Muž rozhodně nemusí být tím, kdo přijde vždy s konkrétním řešením, mnohdy postačí, když bude mít žena jistotu, že je tu vždy pro ni.

Má smysl pro humor 

Společný smysl pro humor a schopnost rozesmát partnerku je jedním z klíčových prvků vztahu.

Umění dávat

Být perfektním partnerem znamená být štědrý, nápomocný a umět dávat, pokud je potřeba. Rozhodně ale nejde jen o materiální stránku. Věnovat partnerce svůj čas, ale i malé komplimenty, kdy to jen jde, stejně jako ochota převzít některé domácí práce. To je skutečným darem, který žena jistě ocení.

Komunikace

Dříve nebo později nastane v každém vztahu okamžik, kdy dojde na rozdílnost názorů. Jediným úspěšným způsobem, jak takovou krizi překonat, je umět otevřeně o problémech komunikovat.

Laskavost je základ 

Být milý ke své přítelkyni má být základem každého vztahu. Stejně tak je ale důležité umět být laskavý i k lidem ve svém okolí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám