Hlavní obsah

Španělům na sex stačí dvaadvacet minut

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MADRID

Průměrný pohlavní styk trvá Španělům průměrně dvaadvacet minut, což ale není na úkor kvality, protože jsou se svým sexuálním životem víceméně spokojení. Vyplývá to z výsledků průzkumu nazvaného Sexuální chování Španělů, které byly zveřejněny v Madridu.

Článek

Většina dotázaných, 56 procent, sice nezastírala, že by si přála, aby sexuální kontakt s protějškem trval déle, konstatuje Španělské sdružení pro sexuální zdraví, které anketu zorganizovalo.

O tom, že délka pohlavního aktu nemá negativní dopad na kvalitu prožitku, je ale přesvědčeno 29 procent respondentů, kteří prohlásili, že jsou v této oblasti "naprosto spokojení".

58,3 procenta dotázaných si myslí, že jsou v tomto směru "celkem spokojení". Pro 6,9 procenta respondentů jde o poměrně nezajímavou záležitost; 3,4 procenta Španělů jsou se svým sexuálním životem "nespokojena" a 4,8 procenta dotázaných dokonce "velmi nespokojena".

Jak muži, tak ženy uznávají, že předehra před pohlavním aktem je důležitá a 90,6 procenta respondentů prohlásila, že ji také praktikují.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Jak dlouho trvá váš pohlavní styk?

Anketa

Jak dlouho trvá váš pohlavní styk?
Do deseti minut
24,5 %
Do dvaceti minut
11 %
Do půl hodiny
26,2 %
Do 45 minut
9,2 %
Do hodiny
11,6 %
Déle
17,5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1684 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám