Hlavní obsah

Španělští předškoláci sledovali na pískovišti soulož

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MADRID

Španělská policie zasahovala proti dvojici souložící na dětském pískovišti. Rozvášnění milenci si jako úkryt před zvědavými zraky vybrali dřevěný domek. Hlučná zábava však přilákala zvědavou drobotinu, která s údivem aktu přihlížela. O kuriózním případu informovaly ve středu španělské deníky s tím, že všemu přihlížela více než dvacítka dětí.

Foto: archiv Transfúzní služby

Více než 200 dárců krve a krevních složek pozval Český červený kříž společně s Transfúzní službou na slavnostní podvečer.

Článek

"Téměř jsme končili," bránil se třiatřicetiletý muž v momentě, kdy ho muži zákona zajistili.

Spolu s ním byla odvezena k výslechu i jeho šestatřicetiletá partnerka. Oba se museli před nasednutím do policejního automobilu řádně obléct.

K incidentu došlo minulý týden ve městě Palma na ostrově Mallorka. Vyšetřovatelé případu uvedli, že pár před tím, než vyrazil na dětské pískoviště nepožil alkohol ani drogy.

Podle médií milenci vyváznou jen s pokutou vyměřenou za rušení veřejného pořádku. Vyměřený trest určí příslušná městská komise a částka se bude pohybovat řádově ve stovkách eur. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám