Hlavní obsah

Sokolovská radnice vykáže prostitutky před policejní stanice

Právo, mák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SOKOLOV

Kuriózní postoj zaujali sokolovští radní k práci prostitutek. Vedení města totiž půjde na zastupitelstvo s návrhem na změnu vyhlášky, která má vymezit místa pro poskytování sexuálních služeb. Radní ale chtějí, aby ženy provozující nejstarší řemeslo nabízely svá těla v těsné blízkosti tamních policejních stanic. Navíc jim navrhují pevnou pracovní dobu.

Foto: Štěpánka Friedrichová
Článek

"Jeden vyhrazený prostor bude na silnici u odbočky ke Službě kriminální policie a vyšetřování a druhé místo je ve městě přesně naproti služebně policie," řekl sokolovský starosta Karel Jakobec (ODS).

"V těchto dvou lokalitách bude možné poskytovat sexuální služby vždy od 6 do 18 hodin," poznamenal s úsměvem starosta s tím, že právě v uvedenou dobu jsou policisté v práci. "Nepochybuji, že tento návrh zastupitelstvem projde," doplnil.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Souhlasíte s nápadem sokolovské radnice?

"Konkrétním vymezením míst pro poskytování sexuálních služeb chceme předejít tomu, aby někdo vyhlášku napadl, jako se tomu už v některých městech stalo," vysvětlil Jakobec. "Je to taková humorná vsuvka do vyhlášky," řekl starosta.

Sokolov v posledních letech nemá vážnější problémy s prostitutkami. Ty se totiž jeho centru vyhýbají a spíše postávají u nedaleké mezinárodní silnice I/6.

Anketa

Souhlasíte s nápadem sokolovské radnice?
Ano
85 %
Ne
15 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 653 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám