Hlavní obsah

Sexuální inzeráty jsou stále otevřenější

Právo, Radim Uzel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je to fantastický jev. Za celý život nepotkáme dva naprosto stejné jedince. Dokonce jednovaječná dvojčata mají nespočet odlišností, i když nemusí být na první pohled patrné. Na světě existuje téměř šest miliard naprosto neopakovatelných individualit. Odlišují se rysy svého obličeje, otisky prstů, složením krevních podskupin a tak dál.

Článek

A co teprve rozdíly v lidských povahách, zálibách a charakterových vlastnostech. Snad nejpestřejší různorodost panuje v lidské sexuální aktivitě.

Když američtí sexuologové vybídli v rámci výzkumu několik desítek žen, aby jim předvedly onanii (samozřejmě za peníze, jak jinak), nenašly se ani dvě, které by to dělaly naprosto stejně.

A co teprve takové libůstky jako náznaky sadomasochismu. Záliba v neobvyklých sexuálních polohách. Nebo kuriozioty jako třeba v případě amerického prezidenta Clintona, který před léty použil při sexu se stážistkou Lewinskou místo vibrátoru doutník.

Faktem je, že Homo sapiens se od svých zvířecích bratrů neliší jenom schopností abstraktního myšlení, cílevědomou prací a strachem ze smrti. Ale také různorodostí sexuálních praktik.

Pestrost sexuálních praktik dnes připomíná pestrost knížek o vaření

Kde ovšem najít vhodného partnera pro ten způsob sexu, který nám vyhovuje, a jak se seznámit? Každý člověk na to hledá svůj recept. Stále populárnějším řešením je sexuální inzerce. Ještě nedávno byly sexuální seznamovací inzeráty spíš raritou. Dnes se stránky mnoha periodik hemží pestrou erotickou seznamovací nabídkou. A to už vůbec nemluvím o seznamování po internetu, které často hrozí rizikem podvodu a zneužití, zejména u nezkušených mladých lidí.

Mění se také charakter nabídky. V ženských seznamovacích inzerátech ještě nedávno převažovaly značky jako dobrá hospodyně a kuchařka. Později ji vystřídala vyřešená minulost. O stále výraznější změně sexuálního repertoáru pak svědčí jedna inzerentka, která nedávno dokonce otevřeně nabízela mokrý orgasmus. Tak vidíte, za co se ženy ještě před několika lety styděly, uplatňují dnes jako výraznou přednost.

Pestrost sexuálních praktik dnes připomíná pestrost knížek o vaření.Sexuální inzerát pak můžeme vnímat jako obdobu kuchařského předpisu. Jenom abychom se nakonec nepřejedli a z celé té pestré nabídky nezbylo jen bolení břicha!

Anketa

Hledali jste již někdy na inzerát partnera/partnerku na sex?
Ano, mám s tím výborné zkušenosti.
20,1 %
Ano, ale byla to tragédie.
10,9 %
Zatím ne.
19,2 %
Ne, nemám k tomu důvod.
49,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 5791 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

V horku může být sex nebezpečný

Sex v parných letních teplotách může člověka i zabít, varují lékaři. Pokud se teploty vyšplhají nad třicet stupňů Celsia, měli by se partneři začít...

Salma Hayeková odhalila své vnady

Salma Hayeková byla během natáčení ve snímku Zeptej se prachu pořádně v rozpacích. Jak už jsme informovali, Colin Farrell se nakonec odhodlal k baletnímu...

Výběr článků

Načítám