Hlavní obsah

Psychologové radí, jak utajit nevěru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Vědci identifikovali 91 způsobů, jak udržet v tajnosti nevěru a jak ošálit partnera a udržet ho ve sladkém nevědění. Tytéž příznaky, které svědčí o skálopevnosti manželství, mohou být podle nich zároveň znamením, že je svazek v troskách.

Foto: Archiv pořadatele
Článek

Floridští psychologové došli k závěru, že lidé, kteří své zákonité partnery podvádějí, se najednou snaží předstírat větší zájem o svou drahou polovičku a důkladněji plánují společnou budoucnost.

Muže prý prozradí, když vypráví o příjemně stráveném čase, což odborníci považují za typický znak podvádění.

Ženy, které si uchovávají milence, se zase neobvykle často chlubí snubním prstýnkem.

Zástupci silnějšího pohlaví by měli být ve střehu takřka bez ustání, neboť bylo prokázáno, že dámy jsou v podvádění a tajení nevěry mnohem obratnější a vynalézavější než jejich protějšky.

Kamuflující techniky

Psychologové dále zjistili, že lidé jsou schopni vymyslet si celkem 91 nejrůznějších strategií, jak nemanželský poměr ututlat.

Pánům doporučují co nejvíce diskutovat s manželkou o společném životě, dámy by se prý zase neměly za nic na světě pokoušet měnit zaběhlý rodinný stereotyp. Měly by se rovněž vystříhat okázalých změn v oblékání či v účesu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám