Hlavní obsah

Prostitutka nabízí jako extra službu mateřské mléko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

WELLINGTON

Novozélandská prostitutka nabízí čerstvé mateřské mléko jako extra službu v bordelu, kde pracuje. Pětadvacetiletá Brooke před šesti týdny porodila syna a na nabízení vlastního mléka ji údajně přivedl jeden z jejích klientů, píše zpravodajský server Ananova.

Foto: Josef Zajíc

Sportovní lávka přes řeku Olši z Českého Těšína do Cieszyna.

Článek

"Ti chlapíci jsou většinou čistí, dobře vypadající a milí," prohlásila o svých klientech Brooke. Od té doby, co přestalo být provozování veřejných domů na Novém Zélandu nelegální, podnikání a inzerování se v této sféře neobyčejně rozjelo.

Zvláštní služba mladé prostitutky však znepokojuje skupinu na podporu kojení La Leche League, která se obává o zdraví jejího dítěte. Matčino počínání jí totiž nepřipadá nijak hygienické. Předsedkyně společnosti Rosemary Gordonová prohlásila, že existuje riziko infekčních onemocnění jako je herpes, hepatitida a tuberkulóza.

Zájmy dítěte na prvním místě

Ty by podle ní mohly být rozšířeny křížovou infekcí mezi dítětem, klientem a matkou. Gordonová se dále obává, že na miminko nezbude mléka dostatek: "Zájem dítěte by vždy měl být prvořadý."

Iniciativní Brooke na prohlášení Gordonové reagovala ujištěním, že si ňadra omývá horkou vodou se solí a sprchuje se vždy, než jde svého syna kojit. Nebojí se proto, že by mohlo existovat riziko infekce. "Mé dítě je na prvním místě," řekla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám