Hlavní obsah

Pro spokojený vztah by si měli partneři vycházet vstříc i v maličkostech

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aby vztah dlouho, a pokud možno bezproblémově fungoval, je potřeba dělat kompromisy. Vědí to všichni, přesto však existují věci, které by měli muži svým partnerkám dopřát jednoduše proto, že si to ženy zaslouží.

Foto: Profimedia.cz

Spolehlivý a milující partner dokáže ženu potěšit i maličkostmi.

Článek

Všichni bez ohledu na pohlaví touží najít partnera pro život, který je bude milovat a respektovat. Pro spokojenost ve vztahu je ale kromě důležitých věcí dobré, pokud si muž a žena vyjdou vstříc i v každodenních maličkostech. I drobnosti jako snídaně do postele nebo společně strávený večer totiž mohou mít výrazný vliv na kvalitu vztahu.

Přehled některých věcí, kterých by se chtěly ženy ve vztahu občas dočkat, a které by jim měli muži čas od času dopřát, přinesl server Women´s Health magazine.

1. Vyjít si ve volný víkendový večer někam společně do baru nebo kina je krásné, ženy ale zároveň ocení i to, když s nimi bude partner ochoten zůstat v sobotu večer doma a třeba sledovat oblíbený pořad.

2. Proč si někdy nedopřát ten luxus a nenechat si donést snídani do postele. A nejen na nějakou významnou událost, ale prostě jen tak. Taková spontánnost určitě každou ženu potěší.

3. Žena si také zaslouží také někoho, kdo bude ochoten se alespoň občas dívat na její oblíbené seriály. A když už je nebude mít rád, alespoň je nebude kritizovat nebo shazovat jejich význam.

4. Potěší, když žena najde v partnerovi zároveň člověka, který na ni myslí i v běžných věcech. Při objednávání jídla a pití automaticky vybírá i něco pro partnerku, při plánování večera s ní automaticky počítá atd.

5. Byť většina mužů nepatří zrovna mezi vyznavače domácích prací, je pěkné, když se i přesto nějakého toho úklidu čas od času zhostí. Domácnost je přeci společná.

6. Bez ohledu na to, jak moc se partneři milují, je skvělé vědět, že když nebude mít žena zrovna chuť se milovat, nebude jí to partner hned vyčítat.

7. Spíše než výhodou by mělo být snad automatické, že si žena zaslouží někoho, kdo bude vědět, jak ji uspokojit po sexuální stránce.

8. Možná poslední, ale rozhodně ne bezvýznamný bod je najít muže, který bude ve společnosti ženy šťastný a spokojený. Nebude mít potřebu ženu jakýmkoli způsobem shazovat nebo dokonce urážet.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám