Hlavní obsah

Označil svou těhotnou manželku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pozorný manžel, který nechtěl, aby jeho těhotná choť v dopravních prostředcích dlouho vystávala, pravidelně připevňoval na zadní část jejího oblečení cedulku s nápisem "Prosím, opatrujte těhotnou ženu". Informoval o tom zpravodajský server Ananova.

Foto: archiv NPÚ, pracoviště České Budějovice

Celkový pohled na jeden z nejhezčích českých hradů Zvíkov

Článek

Pokaždé, když jeho manželka jménem Wang odcházela z domu a na cestu se vydala třeba autobusem, nenápadně ji krátkým, ale výmluvným vzkazem označil. Pomáhal jí tak k rychlému získání místa k sezení.

Mužův nápad opravdu fungoval. Vždy, když Wang nastoupila do autobusu, ihned se alespoň jedno místo uvolnilo, navíc se na ni všichni usmívali, napsal deník Nanguo Morning Post.

Zpočátku byla překvapená vstřícným chováním a dlouho si nebyla ničeho vědoma. Žila v přesvědčení, že spolucestující se k ní chovají obezřetně sami od sebe.

Jednoho dne však cedulku objevila a podle rukopisu bezpečně poznala jejího autora. Určitě se však nezlobila, u srdce ji jistě hřál příjemný pocit, že se dobře provdala.

Reklama

Související články

Těhotná vybere v soutěži adoptivní rodiče

Americká televize ABC chce v pátek zahájit vysílání nové reality show, v níž jeden ze zúčastněných bezdětných párů vyhraje kojence. Jak ve čtvrtek napsalo...

Výběr článků

Načítám