Hlavní obsah

Nevěrné ženy se svými zálety chlubí více než muži

Londýn

Ženy sice svou nevěru mnohem snáze před svým partnerem utají, ovšem na rozdíl od mužů, se o své zážitky rády dělí s kamarádkami.

Foto: Profimedia.cz

Ženy se se svými zálety rády svěřují kamarádkám

Článek

Internetový průzkum ukázal, že 43 procent žen se s milostným románkem svěří alespoň jedné přítelkyni. Muži jsou ochotni svěřit se kamarádovi jen v šesti procentech případů. Překvapivé ale je, že 12 procent pánů je schopných líčit detaily svých mimomanželských aktivit naprosto cizímu člověku.

"Ženy rády vyprávějí příběhy a svým přátelům věří. Muži se nepřátelí stejným způsobem a velmi neradi na sebe prozradí něco, čím by byli zranitelní. S přáteli je spojují společné zážitky z víkendových výletů nebo z posezení v hospodě, ale to není totéž jako říct - a propos, spím se svou švagrovou," řekl Phillip Hodson z Britské asociace pro poradenství a psychoterapii listu Metro.

Muži o svých záletech nemluví

Průzkum provedly webové stránky IllicitEncounters. Pracovnice tohoto portálu Sara Hartleyová k výsledkům dodává:

"Muži o svých záletech nejradši vůbec nemluví. Ale když už mají potřebu svěřit se, dají přednost někomu, kdo je nemůže prozradit. Tedy například naprosto cizímu člověku."

Reklama

Související témata:

Související články

Jak poznat, že je vám partner nevěrný

Mužskou nevěru žena ve velké většině vytuší okamžitě. Z části díky své intuici, která pracuje téměř bezchybně, dílem na základě vyhodnocení skutečných indicií....

Výběr článků

Načítám