Hlavní obsah

Nejlepší milostný kompliment aneb Jak to vidí muži

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Muži a ženy jsou v mnoha ohledech velmi rozdílná pohlaví, přesto bez sebe nedokážou, a často ani nechtějí, být. Ne vždy se ve všem shodnou, i tak ale chtějí toho druhého co nejvíce potěšit a uspokojit. Často na to ale nejdou nejlépe. Ne všechno totiž toho druhého skutečně uspokojí.

Foto: Profimedia.cz

Každého muže potěší, když od partnerky uslyší, co si při milování s ním nejvíc užívá a co se jí líbí.

Článek

Ženské časopisy i internetové stránky zabývající se vztahy dennodenně přinášejí nepřeberné množství rad, jak si udržet muže či ženu svých snů, co dělat, když si dva nerozumí v posteli, mají-li jiné nároky v sexu atd.

Problematika vztahu obsahuje řadu věcí, s kterými lidé chtějí poradit. A tak se není čemu divit, že vztahoví poradci, sexuologové, psychologové a další specialisté radí a radí.

Jejich rady nejsou jistě k zahození, někdy ale stačí i rada „z terénu”. Toho se drželi redaktoři a redaktorky serveru Women’s Health magazine. Vyrazili mezi lidi a kladli mužům otázky, na které (často marně) hledá odpověď nejedna žena.

Jak polichotit muži v posteli?

I když láska a sex do vztahu společně patří, nemusí to zákonitě znamenat, že jedno bez druhého nemůže být. V dnešní době tak vyznání „Miluji tě” nemusí zákonitě znamenat, že je vše ve vztahu v pořádku, třeba právě po stránce sexuální.

Pokud chce tedy žena muže ujistit, že se jí milování s ním líbí, co by měla udělat či říct, aby to partner jednoznačně pochopil? Rozhodně to není složité. Větou „Líbí se mi, když....” dá prý žena najevo více než jasně, že po milování s daným mužem nejen touží, ale že si ho i užívá. Navíc tohle jednoduché vyjádření dokáže muži dostatečně pohladit jeho ego, což pro dobrý vztah také není na škodu.

Odvážnější ženy mohou v posteli užít i peprnější výrazy. Ale s těmi pozor, přílišná vulgarita může naopak vztahu škodit.

Mám čekat, až se muž ozve jako první? 

Pryč jsou doby, kdy ženy tajně doufaly, že si jich objekt jejich zájmu všimne, pozve je na procházku, vyzve k tanci atd.

Moderní seznamování je nejen rychlejší, ale i uvolněnější. Když chce muž (nebo i žena) pozvat svůj idol třeba na skleničku, stačí jen sebrat odvahu a dotyčného oslovit.

Pokud přeskočí jiskra, vymění si vzájemně číslo telefonu, e-mail atd. Tady ale i moderní žena tápe. Má se ozvat jako první nebo čekat – jak to vidí muži? Žádné pravidlo v tomto případě neexistuje, je tedy jen na ženě, zda bude čekat, nebo převezme iniciativu. Krátkou zprávou ve stylu „Včerejší večeře se mi moc líbila” nic nezkazí, navíc dá najevo svůj zájem. Pak je na muži, zda na tom bude podobně a bude chtít pokračovat.

Jak moc muži nenávidí zdlouhavé ženské vypravování?

Každá žena se chce líbit, stejně tak i muži. Zatímco ale mužům stačí na přípravné procedury v koupelně několik málo minut, u žen je v tomto ohledu pojem o čase zcela jiný.

Nejedna se tak ze strany partnera setká s nepříjemnými reakcemi. Opravdu to muže tak štve? Ano štve. Ne to, že se žena připravuje, ale že s tím nemůže začít dřív, když ví, jak jí to potrvá. Mnozí totiž netolerují nedochvilnost, která je s tím často spojena a vrhá špatné světlo i na ně.

Když půjdeme do detailu, ne každá příprava navíc vyžaduje úpravu jak z módního časopisu. I obyčejný účes, jemné líčení a sexy šaty dokážou dělat divy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám