Hlavní obsah

Milenci při souloži omylem přivolali policii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Milenecký pár, který se oddával sexu, se vlastním přičiněním dostal do trapasu. Při milování totiž oba zamilovaní řádili natolik, že se jim nepozorovaně podařilo telefonicky vytočit číslo policie.

Foto: Pavel Čempěl

Předseda Senátu Milan Štěch se starostou Bohumína Petrem Víchou(vlevo) při prohlídce sportovně-rekreačního areálu v Bohumíně.

Článek

Na policejní stanici byl ve dvě hodiny ráno zaznamenán hovor z mobilního telefonu.

Nikdo se však neozýval, slyšet bylo pouze tlumený zvuk, podle něhož strážníci usoudili, že se volající žena dostala do nesnází.

Když ani na opakované výzvy nereagovala, policie určila místo telefonátu a vydala se tam.

Láska místo násilí

Milenci po zaklepání na dveře otevřeli a divili se, proč přede dveřmi stojí policisté. Zmatení před osobami v uniformách jen ztěží skrývali.

Policisté podle rozcuchaného vzhledu obou z páru rychle pochopili, že šlo o nedopatření. Hned poznali, že za zavolání může spíše milostná aktivita než násilí.

V zápalu vášně se milenci zřejmě překlopili na telefon, který ležel na zemi, a omylem třikrát stiskli devítku - tedy volání na policii.

Reklama

Související články

Vědci: mobily ohrožují spermie

Mužům, kteří nosí mobilní telefony v kapse v blízkosti svého pohlavního orgánu, hrozí snížení produkce spermií až o třicet procent. Vyplývá to ze studie...

Rodiče vyměnili novorozence za mobily

Manželský pár z Číny je v současné době předmětem vyšetřování ohledně krutého nakládání s dítětem. Rodiče vyměnili svého novorozeného synka za dva nové mobily....

Výběr článků

Načítám