Hlavní obsah

K úspěchu v práci je možné se prosouložit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Strastiplnou cestu k pracovnímu úspěchu mnozí spojují s příjemným. Dokazuje to nedávná britská studie pro magazín Nuts, podle níž je až jednadvacet procent zaměstnanců připraveno souložit s nadřízeným.

Foto: Pavel Čempěl

Sportovní centrum dostalo nové jméno po novém provozovateli. Jmenuje se Bosporka.

Článek

Výzkum se opírá o výpovědi dvou tisícovek londýnských zaměstnanců, z nichž jednadvacet procent by se klidně oddalo sexu se šéfem jen za účelem profesního povýšení.

Osmadvacet procent respondentů dále uvedlo, že si již milostné aféry s kolegou dopřálo. Z toho 69 procent přiznalo, že jejich románek byl právě s nadřízeným.

Z celkového počtu těch, kteří se nebrání pohlavnímu styku na pracovišti, jich 35 procent k sexu využívá vlastní pracovní stůl, o pět procent méně jich pak souloží přímo na stole nadřízeného. "Nemohu uvěřit, že se něco takového v britských kancelářích děje," uvedl šéfredaktor magazínu Phil Hilton.

Výzkum se zaměřil zvláště také na skotské pracovníky. Ti jsou podle statistiky dalece otevřenější sexu na pracovišti - až 45 procent se již v zaměstnání s kolegou vyspalo.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Byli byste ochotni vyspat se s nadřízeným jen kvůli povýšení?

Anketa

Byli byste ochotni vyspat se s nadřízeným jen kvůli povýšení?
Ano
43,6 %
Ne
50,9 %
Nevím
5,5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 4534 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám