Hlavní obsah

Hříchy mužů ničí milenecký poměr

Právo, fer

Německý list Die Welt nedávno uveřejnil desatero mužských hříchů, které dokážou rychle zkazit nadějně se rozvíjející vztah. Čeho by se tedy měli muži zdržet, aby nedostali košem?

Foto: NPÚ

Hrad Křivoklát

Článek

Žvanění a vtípků

Obhroublé bláboly a hospodské řeči milenkám neimponují. Pokud opravdu stojíte o ženu, zdržte se neohrabaných pokusů předvést se. Naučte se držet klapačku. Budete-li mít štěstí, objekty vašeho zájmu si to dokonce vyloží jako ostýchavost, a to pomáhá.

Zmínek o mamince

Někteří muži sice zůstávají celý život dětmi, ale jejich partnerky nelibě nesou, když každou chvíli musejí poslouchat povídání o jejich matce.

Ukvapené štědrosti

Pohled na pěkné šperky, značkové kabelky či na sportovní auta způsobí v ženské buněčné struktuře vylití hormonu zvaného A koupíš mi to? Takovému přání lze vyhovět nejdříve k prvnímu výročí seznámení. Předčasná štědrost nejenže ženu neobměkčí, ale dárky jí zevšední.

Překračování hranic

Rozumná dívka si váží kulturních nápadníků, ale s podezřením sleduje chlapy, kteří ji dobrovolně doprovázejí na dívčí filmy. Když si přítel dokonce půjčí kazetu s Bridget Jonesovou, vyvolá to poplach. Není zženštilý nebo jestli on se nakonec nesnaží ženy chápat? Není prostě slaboch?

Předstírané úrovně

Dobrý vkus je vítaná vlastnost, ale nesmí končit u prahu do bytu. Přivede-li si elegantní pán domů dámskou návštěvu a v ložnici má ložní prádlo v barvách svého oblíbeného fotbalového týmu, velmi riskuje. Okamžitě převlékat!

Prázdné knihovny

Muži bez knih jsou podezřelí. Buď chrání před nepřejícím světem ve sklepě své vlastní sebrané spisy, nebo si nikdy nepořídili víc než dětské obrázkové sešity. Těžko říct, co z toho odradí víc.

Manýrů z autoškoly

Řízení auta není druhotný pohlavní znak mužů, i ženy dokáží zaparkovat. Nevyžádané rady, kdy odbočit, a projevy lítosti nad trpící spojkou a převodovkou bývají trestány odepřením sexu.

Šetřílkovství

Muž, který reaguje na donesený účet v restauraci slovy: "Každý zvlášť", vábí k sexu stejně málo jako trička napěchovaná do trenýrek. Lakota lákavá není.

Šikézního prádélka

Pánská body ani šňůrková tanga nepůsobí ani trochu eroticky. Pro začátek postačí čisté slipy.

Sebeodhalujících monologů

Muži opovážliví natolik, že po tříhodinovém monologu o svém domě, své jachtě, svém koni a svém... ještě dokážou říct A teď mi pověz něco o sobě ty, pravidelně odcházejí nevyslyšeni.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Trpíte vy či váš partner jedním z těchto hříchů?

Anketa

Trpíte vy či váš partner jedním z těchto hříchů?
Ano
52,5 %
Ne
47,5 %
Celkem hlasovalo 713 čtenářů.

Reklama

Související články

Při odhalení nevěry je třeba brzdit emoce

Většina lidí je velmi špatně připravena na situaci, kdy se dozví o nevěře partnera. Klasická reakce, kdy podvedená manželka nebo manžel udělá svému druhovi...

Výběr článků

Načítám