Hlavní obsah

Flirt na dovolené se řídí různými pravidly

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mnohé dívky a mladé ženy využívají dovolené u moře k letním flirtům a románkům. Málokterá odolá zájmu a touze tamního rodáka. Kromě možného zdravotního rizika by měly také vědět, že v každé zemi se "balí" trochu jinak.

Článek

Na očním kontaktu si zakládají hlavně Italové. Zároveň předpokládají, že iniciativu převezmou sami, seznamování je zkrátka mužská parketa. Nečekají ale, že hned při prvním setkání budou mít pohlavní styk. Podle tamních zvyků to považují za nepřípustné.

Chcete-li zaujmout Francouze, skoro jistě zafunguje, když ho oslovíte francouzsky. Přitom je skoro jedno, jak bohatou máte slovní zásobu. Svůj protějšek přitom můžete zradit, pokud si neoholíte nohy a nevyholíte podpaží, takovou nedbalost Francouzi bytostně nesnášejí a ženám neodpouštějí.

Zádrhel při romantickém setkání v příjemné restauraci může nastat při placení. Francouzi se totiž rádi vyhýbají hrazení účtů a mnohdy tuto povinnost nechávají na ženách. Nemyslí to ale zle, chtějí tak partnerkám dodat pocit rovnoprávnosti.

Tanec na Řeky, přirozeností na Španěly

Řeka si lze získat při tanci, rádi se totiž k partnerce přitisknou. Ženino usrkávání ze své sklenice považují za jasnou výzvu, že od společníka očekává více. Řekové jsou vyloženě rodinnými typy. Když tvrdí, že musejí hned po ránu milenku opustit kvůli tomu, že na ně maminka čeká s obědem, nejde v žádném případě o lacinou výmluvu.

Při hledání románku ve Španělsku vězte, že tamní muže neoslníte výrazným líčením. Dávají totiž přednost přírodnímu stylu. Líbí se jim také, když žena nenápadně přebírá iniciativu. Za zcela běžné pokládají, že si útratu platí každý sám za sebe. Obklopují se spoustou kamarádů, pokud to ženě vadí, má zkrátka smůlu.

Angličané se ponejvíce vyskytují ve skupinách. Dělá jim dobře, když mohou někoho zaskočit svérázným humorem a žertováním. Značnou trpělivost musejí mít upovídané dívky se Švédy. Není jim moc do řeči, konverzace je obtěžuje. Za to je dokáže téměř do euforie uvést dlouhé společné mlčení.

Hlasujte v anketě pod čoánkem:
Prožil/a jste románek na dovolené v cizině?

Anketa

Prožil/a jste románek na dovolené v cizině?
Ano, ale jen jednou
26,9 %
Ano, již několikrát
17,9 %
Ne, nikdy
55,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1962 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám