Hlavní obsah

Dánská policie zaměstná sexuology

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KODAŇ

Dánská policie bude od příštího roku svým strážníkům nabízet lekce, kde se zájemci dozví, jak vylepšit svůj sexuální život a jak řešit problémy v intimní oblasti.

Foto: Magda Doležalová

Socha Albrechta z Valdštejna umístěná ve Valdštejnském paláci v Praze.

Článek

Dánským policistům přerůstá práce přes hlavu a má neblahé následky na jejich intimní život. Policie se proto snaží svým zaměstnancům vyjít vstříc a v rámci školení je bude zdarma poučovat, jak učinit domácí sex kvalitnějším.

Sexuální školení jde na dračku

O lekce prý projevilo zájem několik stovek policistů, a to je teprve celá akce v plenkách, uvedl kodaňský deník Copenhagen daily. Policejní mluvčí Arne Sogaardová listu potvrdila, že o proškolení v oblasti sexu se zajímá neuvěřitelně velké množství strážníků.

Podle ní intimní problémy policistů vznikají na základě každodenní namáhavé a rutinní práce. Není pochyb, že náročné zaměstnání ovlivňuje sexuální život strážníků, znehodnocuje ho, což se následně opět odrazí na vykonané práci, podotkla Sogaardová.

Některé dánské firmy ale policii předběhly a již dříve přišly na to, že mezi kvalitou odvedené práce a sexuálním životem existuje spojitost, proto zaměstnávají závodní sexuology.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám