Hlavní obsah

Číňanka nařkla manžela z bigamie po internetu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PEKING

Číňanka Lin poštvala svého muže k soudu za to, že se prostřednictvím internetu oženil s jinou ženou. Dokonce s ní má také virtuálního potomka. Lin manžela viní z bigamie.

Foto: Vratislav Konečný

V určitém úhlu jsou ze tří křížů čtyři.

Článek

Lin žije ve městě Haribn v provincii Heilongjiang. Její manžel Zhang poslední dobou trávil stále více času na internetu. Lin proto pojala podezření, že jí je nevěrný.

Její obavy se záhy potvrdily, ke svému rozhořčení však zjistila, že její muž dokonce uzavřel virtuální manželství a je otcem internetového dítka.

Neváhala a podala na něj trestní oznámení z bigamie a zároveň požádala o rozvod. Soud se však případem zabývat nebude, neboť manželství uzavřené přes celosvětovou síť nemůže být v zemi považováno za legální.

Reklama

Související témata:

Související články

Při seznamování boduje v Singapuru internet

Obyvatelé Singapuru si v poslední době oblíbili internet, jehož prostřednictvím stále častěji navazují důvěrné kontakty, seznamují se a domlouvají si schůzky....

V Rakousku lze rozvod vyřídit po internetu

Flirtovat či najít tu správnou drahou polovičku přes internet již není ničím výjimečným. Když to ale po letech neklape, mnohdy čekají oba partnery soudní...

Výběr článků

Načítám