Hlavní obsah

Atraktivitu muže zvyšují džíny na knoflíky a boxerky

Novinky, Dana Sokolová

Přestože pro ženy vždy budou nejatraktivnější bohatí muži, ani muži bez prostředků nemusejí zůstat v přitažlivosti pozadu. Stačí, když o sebe budou trošku dbát, působit čistě a upřednostňovat oblečení, jež zvýrazní jejich mužnost.

Co zvyšuje atraktivitu mužeVideo: Novinky

 
Článek

Co se ženám na mužích líbí? Možná se vám to bude zdát přehnané, ale v první řadě je to čistota. I v dnešní době totiž není výjimečné, že muži o sebe příliš nedbají a na první pohled působí tzv. špinavě.

Na další ukazatele atraktivnosti muže se podíváme z pohledu evolučního vývoje, kdy jsou ženy ovlivněny svým podvědomím. Líbí se jim tudíž věci, aniž by vlastně věděly přesně proč.

Výška, postava a ochlupení hrají prim

Atraktivní muž by měl mít z pohledu evoluce tzv. klínovitou postavu - široká ramena, úzké boky a malý, pevný zadek. Dále by měl být vyšší než žena.

"Ne nadarmo se v Americe říká, že čím více centimetrů, tím i více peněz a vyšší společenské postavení," říká psycholožka Laura Janáčková z pražského Institutu partnerských vztahů.

Foto: Profimedia.cz

Oblek a kravata zdůrazňují dominantnost muže

Podle ní je výška muže důležitá i z pohledu dominantnosti, jelikož žena se vedle vyššího muže cítí podvědomě bezpečněji a chce, aby měl muž svým způsobem nad ní navrch. Pozice toho dominantního navíc vyhovuje i samotným mužům.

Projevuje se to i ve stylu oblékání. Pokud muž rád nosí obleky, pak především proto, že tak dává najevo svou dominantnost. Tu umocňuje především sako, které zvýrazní šířku ramen a pak kravata, která zahaluje tzv. zranitelné místo - ďolíček mezi klíčními kostmi.

Pokud muži kravaty nenosí a naopak upřednostňují rozhalenky, pak tím dávají ženě najevo, že jsou vstřícní a otevření a to nejen k navázání kontaktu, ale i ke komunikaci s nimi.

Doslova živočišně pak na ženy působí, když je z rozhalenky muži vidět ochlupení. Ochlupení totiž ukazuje, že muž je testosteron dependentní, což zdůrazňuje jeho plodnost a muž je tak pro ženy ještě lákavější. Podle posledních průzkumů se to líbí více jak 70 % žen. [celá zpráva]

Foto: Profimedia.cz

Kalhoty zásadně s knoflíčky

Pokud muži chtějí upoutat pozornost žen, pak by měli volit zásadně kalhoty s knoflíčky, které jim pomáhají vytvarovat jejich mužství. Naopak zip toto všechno zakrývá.

Ženy nepovažují za přitažlivé ani kalhoty v půlce boků a rozkrok u kolen, jelikož mužům zkracují nohy, přičemž ženy naopak milují, stejně jako muži na ženách, dlouhé nohy.

Sebevědomí muži pak svou mužnost zesilují i tzv. kovbojským postojem, při kterém stojí mírně rozkročeně, s rukama v kapsách tak, aby špičky prstů směřovaly ke slabinám.

"Pokud se na takto stojícího muže podíváte z boku, pak vidíte, že jde nejprve genitál, pak tělo a až potom mozek ... a tak to i funguje," dodává s úsměvem Laura Janáčková.

Atraktivitu zvyšují boxerky i kvalitní doplňky

Pokud muži chtějí zvýšit svou atraktivitu, pak by měli dbát i na výběr módních doplňků (hodinky, pásek, peněženka apod.) Kvalitní doplňky si ženy rády spojují s majetkem nebo-li zdroji. Podvědomě totiž ženy touží po přístupu ke zdrojům a ochotě se o ně dělit.

To samé se dá říci o botách. Muži by měli dbát nejen na jejich kvalitu a značkovost, ale především na čistotu.

Největší prohřešky mužů

- špinavé oblečení

- špinavé a okopané boty

- povolený a tlustý zadek

- kalhoty s rozkrokem u kolen

- džíny na zip

- trenýrky

Spodní prádlo je z pohledu atraktivnosti mnohem důležitější pro ženy než pro muže. Kdyby bylo jen na mužích, pak by chodili ve volných a pohodlných trenýrkách, které jim dávají naprostou volnost a svobodu. Ženám se trenýrky ale vůbec nezamlouvají. Upřednostňují boxerky, které zvýrazňují mužnost muže a také jeho vypracované tělo.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám