Hlavní obsah

Vysoké kozačky – univerzální stálice všech botníků

Novinky, Linda Humlová

Nenechte se zaskočit ranními mrazíky a vykročte do zimy v hřejivé zimní obuvi. Víte, která vám v botníku rozhodně nesmí chybět? Stylové zimní kozačky! Podívejte se, jaké jsou letos nejvíc trendy.

Foto: archiv firmy

Zleva: 1999 Kč, 1599 Kč, 1599 Kč. Vše Mango

Článek

Pomoc s výběrem

Vysoké kozačky vypadají dobře pouze v případě, že vám dobře sednou. To znamená, že mezi nimi a lýtkem nesmí být mezera, ale zároveň se nemají do nohy zařezávat, abyste mohla spolehlivě obléci i silnější kalhoty.

Pro ženy se silnějšími lýtky se hodí více modely pod kolena a ideální je, pokud mají zadní část z pružné látky. Dámy s gazelíma nohama zase mohou vsadit na tzv. „over-knee boots“, což jsou kozačky nad kolena, které nohy nechají krásně vyniknout.

Černé klasiky

Hledáte univerzální model, který obujete k úzkým džínům, sukni i šatům? Vsaďte na klasické černé kozačky ve výšce pod kolena! Na běžný den jsou perfektní volbou modely na nízkém podpatku, na slavnostnější události zase ty s podpatkem.

Odvážnější dámy pak mohou vsadit na sexy kozačky nad kolena, které slaví svůj úspěch již několikátou sezonu. Modelky je nosí zejména k minisukním, ale nemusíte se je bát obléci ani ke skinny džínům nebo k dlouhé sukni. V obou případech vám vyčarují dlouhé nohy, a navíc vám bude příjemně teplo.

Foto: archiv firem

Zleva, Högl, 9999 Kč. Deichmann, 2399 Kč. Deichmann, 1299 Kč. Baťa, 5999 Kč. Baťa, 1599 Kč.

Chystáte se na večírek nebo jinou společenskou událost? Upoutejte pohledy okolí v kozačkách na vysokém jehlovém podpatku. Buďte nepřehlédnutelná v jedinečných designových modelech!

Blýskněte se ve třpytivých kozačkách připomínajících hvězdnou oblohu, nebo zvolte trendy ponožkové kozačky, které se noze perfektně přizpůsobí a opticky je zeštíhlí.

Foto: archiv firem

Zleva: Deichmann, 1399 Kč. Deichmann, 1299 Kč. Högl, od 5026 Kč. Högl, 7499 Kč. Baťa, 1999 Kč

Trendy řasení

Toužíte po nohách dlouhých až do nebes? Vybavte se kozačkami na vysokém blokovém podpatku, které vám opticky prodlouží a zeštíhlí nohy, a navíc v nich zvládnete pobíhat celý den.

Módní variantou jsou pak kozačky s řasením, které se nosí s úzkými nohavicemi nebo třeba dlouhými boho šaty. Hodí se zejména pro dámy, které se orientují v nejžhavějších trendech a móda je jejich koníčkem.

Foto: archiv firem

Zleva: Deichmann, 1199 Kč. Zara, 2999 Kč. H&M, 2999 Kč. Zara, 2999 Kč

Drsné šněrovačky

V letošním roce se do módy vracejí i klasické robustní šněrovací boty. Nemusíte se ale bát dlouhého provlékání tkaniček, většina z nich má totiž na straně zip a vy do nich tak pohodlně vklouznete během minuty.

Noste je klidně k elegantnějším outfitům, kterým dodají punc glam rocku. Ideálním spojením jsou například šněrovačky, podzimní šaty s květinovým vzorem, kabát a nepřehlédnutelný klobouk s klopou.

Foto: archiv firem

Zleva: Högl, 6999 Kč. Baťa, 3999 Kč. Deichmann, 1299 Kč. Baťa, 6999 Kč

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám