Hlavní obsah

Sexy tancem u dopravních značek šokovaly mladé Kolumbijky kolemjdoucí

Pokud si myslíte, že sexy tancem u tyče se naživo mohou pokochat jen návštěvníci striptýzových barů, zaspali jste dobu. V Kolumbii se neuvěřitelným výkonům můžete obdivovat přímo na ulici. Místo tyče se tu dívky i muži svíjeli kolem dopravních značek. Nicméně jejich počínání rozhodně není propagací žádného hanbatého podniku.

Článek

V kolumbijském městě Medellin vyběhli studenti a jejich instruktoři místní taneční skupiny do ulic proto, aby propagovali pole dance (tanec u tyče) jako účinnou formu cvičení. Informoval o tom server LongIslandPress.

Ještě nedávno byl tanec u tyče tabu, teď je to poslední výstřelek módy. Pole dance jako fitness se stává čím dál populárnější. Zatímco dříve za něj platili muži, dnes za něj rozhodně utratí víc jejich drahé polovičky. A to proto, že se hrnou do fitcenter po celém světě, kde se pole dance učí.

Díky tanci si totiž tímto způsobem nejen zpevníte celé tělo, ale dokážete se zbavit i své nadváhy. [celá zpráva]

5. díl - svůdný tanec u tyče - Pole DanceVideo: Novinky

Představení kolumbijských tanečníků mělo také podpořit akci Miss Pole Dance Medellin, která se bude konat 2. července a také celostátní soutěž Miss Pole Dance Kolumbie, jež se uskuteční 30. července.

To nejlepší z pole dance předvedl šampionát v New Yorku

V tanci u tyče se ale soutěží po celém světě. V USA tato klání zastřešuje federace U.S. Pole Dance, založená roku 2008. Tanečnice ze Spojených států se také snaží dokázat, že oblíbený tanec, který se vyznačuje náročnými akrobatickými a atletickými prvky, nemá nic společného se striptýzem, jak se mnozí mylně domnívají.

Letos se utkalo jedenáct žen již na třetím ročníku šampionátu U. S. Pole Dance, který se konal ve vyprodaném sále Symphony Space v New Yorku. Propojováním různých tanečních forem, jako jsou například jazz a balet, bojovaly závodnice z nejvyšší kategorie nejen o prvenství, ale také o oficiální zařazení pole dance mezi sporty. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Radim Uzel: Tanec jako hřích a sexuální test

Proutník. Tak lidé někdy říkají chronickému záletníkovi a světaznalému, zkušenému sexuálnímu přeborníkovi. Proč, to nevím. Jeden takový proutník se mi nedávno...

Výběr článků

Načítám