Hlavní obsah

Nepostradatelný podzimní doplněk pro malé i velké

Novinky, Eva Dvořáková

Minulou středu začal astronomický podzim. A hned se uvedl deštivým a chladným počasím. Jak se bránit větru a dešti? A znamená to nutně, že se do ulic opět vrátí nuda a šeď? Rozhodně ne. Holínky totiž mohou být opravdu stylový doplněk.

Foto: Archiv firmy

Do větru a deště v holínkách a stylově. Vlevo: Holiny, 599 Kč. Softshelový červený kabát, 1699 Kč. Vpravo: Sportovní trenčkot, 999 Kč. Holiny, 499 Kč. Vše Tchibo.

Článek

Do města

Městský styl vytvoříte zcela jednoduše. Buď pod obyčejný černý svetr obléknete bílou košili, nebo koupíte svetřík doslova 2v1. Rádi nosíte legíny? Na podzim si jich užijete dosyta. Co se týče holin, ale i kozaček, jsou daleko pohodlnější než džíny. Využijte komfortu teplých pletených „šponovek”, které jsou módní a zajistí celodenní komfort. Jako doplněk proti větru i dešti poslouží černobílé holínky. Na rameno zavěste minimalistický šedý vak.

Foto: Archiv firem

Kalhoty z žebrované pleteniny, H&M, 999 Kč. Svetr s límečkem a všitou košilí, new Yorker, 499 Kč. Kabelka, Toms, info o ceně na urbanlux.cz. Holíny, Crocs, 1359 Kč.

I k šatům

I k šatům můžete obout holiny. Zkuste kombinaci černé, šedé a červené, která outfit krásně rozsvítí. Přes černou tuniku se šněrováním vpředu přehoďte dlouhý šál nebo vzorované pončo a nazujte se do barevných holínek. Co se týče barvy, klidně se odvažte. Tak jednoduchý outfit snese všechny veselé barvy. Na návštěvě pobavíte rozvernými ponožkami sladěnými se vzorovaným přehozem.

Foto: Archiv firem

Tunika, Lindex, 999 Kč. Pončo, Lindex, 999 Kč. Holíny Crocs, Urbanlux, 2425 Kč. Ponožky Happy Socks, Urbanlux, 219 Kč.

V podzimních barvách

Outfit v typicky podzimních barvách vytvoříte pomocí pískového oversized svetru s velkým rolákem a kombinací černé a tmavě vínové barvy. Motorkářské legíny ustojí lesklé holiny s výrazně vzorovanou podrážkou i semišový vak s třásněmi. Právě velký hřejivý svetr outfit uzemní.

Foto: Archiv firem

Legíny se zipem, H&M, 899 Kč. Nízké holínky Calvin Klein, Destroy, info o ceně v obchodě. Semišová kabelka, H&M, 1299 Kč. Svetr s rolákem, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě.

Děti v suchu a teple

Nezapomínejme ale ani na naše nejmenší. Holčičky potěší veselá bunda se žlutě lemovaným zipem a ve stejných barvách vyvedené holínky. Unisexová softshelová kombinéza s odepínací kapucí a jemnou hřejivou podšívkou z mikrofleecu také dostatečně zahřeje.

Foto: Archiv firmy

Vlevo: Pruhované holínky, 399 Kč. Větruvzdorná nepromokavá dětská bunda, 799 Kč. Vpravo: Softsheelová kombinéza, 99 Kč. Vše Tchibo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám