Hlavní obsah

Několik tipů, jak potěšit svůj protějšek nejen na Valentýna

Novinky, Dana Sokolová

Svátek zamilovaných - svatý Valentýn - se již plně zapsal mezi naše novodobé svátky. Přestože především starší generace upřednostňuje spíše oslavu prvního máje, oblíbenost tohoto víceméně komerčního svátku stále roste. Možná je to i tím, že lidé v běžném životě upouštějí od darování pozorností svým nejbližším a o svou lásku již tolik nepečují.

Foto: Profimedia.cz

U dárku by nemělo jít o hodnotu překvapení, ale spíše o jeho výjimečnost.

Článek

První zmínky o oslavách svátku svatého Valentýna pocházejí z dob starověkého Říma. Současnou podobu ale získal až počátkem 20. století v USA a k nám se dostal až po roce 1989. V dnešní době je svátek spojen s romantickou příjemnou náladou. Tradičně se odměňujeme a necháváme odměňovat od našich blízkých malými dárky.

Potěšit svého milovaného či svou milovanou o sv. Valentýnu lze různými způsoby. V podstatě ani tak nejde o hodnotu překvapení, jako o jeho výjimečnost. U někoho tak Valentýnkou může být ranní milování či snídaně do postele, u jiného kytička či romantická večeře a u dalšího společně strávený večer v divadle, kině či noční procházka starým městem...

Podle expertky na sex Alix Foxové je někdy lepší vsadit na spontánnost a vlastní kreativitu. Jako příklad uvádí krabičku s třiceti individuálně zabalenými čajovými sáčky. Na cedulku každého z nich napište krátkou zprávu, takže váš miláček bude moci začít každé ráno po celý následující měsíc milou zprávou.

Je na každém jedinci, jakou formu oslavy zamilovaných zvolí, jak moc se tomuto trendu podvolí. Pokud člověk o svou lásku i vztah pečuje pravidelně, pak sv. Valentýn nemusí být ničím výjimečným.

Foto: LUSH

Zhora: 1. Love Spell masážítko - Květinové kouzlo lásky - oddejte se neuvěřitelně hebké masáži s fair trade bio kakaovým máslem, růžovým sirupem a karafiátovou absolue.

Foto: Me to you

Malý střapatý medvídek Tatty Teddy z kolekce Me to you opět přichází do našich životů šířit lásku a hluboké city. Přidejte se k němu a nechte rozkvést srdce těch, které milujete.

Foto: Buddha-Bar Restaurant

Valentýnský brunch v pražském Buddha- Baru - výběr asijských specialit, polévka, saláty, sushi bar, čokoládová fontána, nealkoholické nápoje, káva a čaj. Animátor pro děti a dětský koutek. Cena: 990 Kč/1 osoba, děti do 6 let zdarma.

Foto: Yankee Candle

Yankee Candle FRESH CUT ROSES - Nechejte svůj pokoj prodchnout nádhernou kompozicí čerstvě nařezaných růží z anglické zahrady. Lehká, jemná a něžná vůně.

Foto: LOccitane

Dva bestsellery značky L´Occitane - krém na ruce a balzám na rty z bambuckého másla - si nyní můžete užít v roztomilé edici zvoucí ke sdílení s vaší láskou...

Foto: leander.cz

Vyznání lásky pomocí slov je jedním z nejromantičtějších způsobů. Připravte proto své drahé polovičce čaj do červeného šálku na bílém podšálku, který je vyzdoben nejen srdíčky, ale nese na sobě i slova o tomto krásném citu. Cena: 439 Kč

Foto: Raw Deli

Čokoláda, jež se sama rozpouští na jazyku bez přídavků rafinovaného cukru, je skvělou kombinací chuti a textury. Oblíbená je především u těch, kteří si rádi vychutnají kvalitní hořkou čokoládu. Cena: 160,- Kč.

Foto: Centrum Chodov

V Centru Chodov se bude svatý Valentýn slavit 12., 13. a 14. února, vždy od 14-19 hodin. Zamilovaní mohou vyjádřit své city na „Stěně polibků“ nebo získat dvě letenky do Říma či dárkové karty pro romantické nákupy v rámci soutěže na jeho Instagramu.

Foto: Fytofontana

Fytofontana DNA Revital gift sets – pro zralou pleť - luxusní omlazující přípravek zaručující aktivaci vlastních kmenových buněk napomáhajících obnově pleti. Cena 1495,-.

Foto: Hotel Four Seasons Prague

Valentýnské cupcakes za vás vyznají lásku - pekaři restaurace CottoCrudo pro vás připravili zamilovaně laděné čokoládové cupcakes, V průběhu 14. února bude možné zakoupit si na baru dárkové balení za 180 Kč.

Foto: Beny

Šperky s rubínem jsou spojeny s láskou, vitalitou a energií. Rubín je také považován za krále drahokamů.

Foto: pekařství PAUL

FRAISIER - svěží dort z lahodného piškotu, plněný vanilkovým krémem a čerstvými jahodami.

Foto: parfumerie Marionnaud

Velká kosmetická taštička (26 x 20 cm) je krásným dárkem pro ni i pro něj. Lze ji využít jak na kosmetiku a na vše potřebné jako , tak třeba i na doklady, či jiné cennosti. Cena: 249 Kč

Foto: F&F Home

Set hrníčků ve tvaru srdce, 139,90 Kč

Foto: F&F Home
Foto: LUSH

Two Hearts dáreček - Koupel pro dva - obsahuje ručně vyráběné tři koupelové bomby Tisty Tosty, Lover Lamp a Sex Bomb, které zjemní pokožku a zároveň zaženou chmury a pocit osamění. Cena: 525 Kč.

Foto: Salon Korunka

Vajazzling, neboli zdobení intimních partií - pro ženy, které chtějí chtějí originálním způsobem překvapit partnera nebo si chtějí zpestřit sexuální život. Procedura se skládá ze dvou částí – kompletní brazilské depilace a zdobení. Cena: 500 - 2000 Kč

Foto: My Food

Srdce z mléčné čokolády s lískovými oříšky Janský - lahodně jemné a rozplývající se čokoládové srdce s oříšky. Nebo si tu chuť zamilujte sami. Každičká čokoláda od Janského je vyráběna ručně a to z té nejlepší belgické čokolády. Cena: 115 Kč.

Foto: Labello

Intenzivní péče na rty Labello Lip Butters – s nejmáslovější konzistencí. Intenzivní péče s bambuckým máslem a mandlovým olejem poskytuje rtům 12-hodinovou hydrataci a propůjčuje jim rozmazlující vůni. Rty zanechává hebké s jemným leskem. Cena: 75 Kč

Foto: Marks & Spencer

Kalhotky

Foto: Demdaco.cz

Willow Tree Dárek ve formě figury vyjadřující pomocí gest lásku, vzájemnou blízkost

Foto: Durex

Velmi kvalitní masážní a lubrikační gely pro intimní chvilky.

Foto: Harley-Davidson

Originální černý hrnek s výrazným červeným srdcem, v němž je zakomponován šedý nápis H-D. Hrnek je navíc doplněn nápaditým detailem – uchem imitujícím rovněž svým tvarem srdce.

Foto: Harley-Davidson

Triko

Reklama

Související témata:

Související články

Svůdné prádlo nejen pro valentýnskou noc

Svátek svatého Valentýna slaví mnoho párů. Pokud chcete svého partnera potěšit něčím výjimečným, vsaďte na svůdné spodní prádlo. To jistě ocení nejeden muž,...

Valentýnské kouzlení kuchařských mistrů

Ať už si potrpíte na velká gesta, nebo chcete strávit Valentýna v klidu a romanticky, jedno je jisté. Láska prochází žaludkem, a proto nic nezkazíte vynikající...

Výběr článků

Načítám