Hlavní obsah

Návrhářka Natali Ruden předvedla kolekci inspirovanou Asií

Novinky, Linda Humlová

Ukrajinská návrhářka Natali Ruden představila novou módní kolekci s názvem Asia. Inspirace východní kulturou dala zrod nejen krásným saténovým róbám, které předvedly známé tváře české modelingové scény stylizované do podob moderních gejš.

Foto: archiv Natali Ruden (celkem 5x)

Modelka Nikol Švantnerová v oranžových šatech

Článek

Asie se může pyšnit jednou z nejstarších a nejzajímavějších kultur světa. Není proto divu, že často slouží jako inspirace mnohým designérům a módním návrhářům.

Letos posloužila jako námět k nejnovější kolekci návrhářky Natali Ruden, která si ji vybrala pro svou vznešenost a tradičnost, se kterou se ztotožňuje při navrhování svých šatů.

Modelka Veronika Kašáková

Kolekce byla plná asijské kultury, ostrých linií, techniky skládání origami a nákladných, ručně vyšívaných výšivek květin sakury a orchideje. Nechyběly ani hedvábné šaty s klasickými asijskými vzory.

Modelka Aneta Vignerová

Modely předvedly významné české modelky, stylizované do moderních gejš, v čele s Anetou Vignerovou, Nicol Švantnerovou, Andreou Bezděkovou a Veronikou Kašákovou.

Mezi pozvanými hosty byly nejen známé tváře českého showbyznysu, ale také děti z dětských domovů, a to díky spolupráci návrhářky s nadačním fondem Veroniky Kašákové.

Přehlídka se odehrávala ve Foru Karlín.

Návrhářka Natali Ruden

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám