Hlavní obsah

Mariah Careyová ujíždí na sexy spodním prádle

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Sexy zpěvačka s největším hlasovým rozsahem ve světovém showbusinessu Mariah Careyová (38) nikdy nevypadala lépe. Není proto divu, že si svou dokonale vymodelovanou postavu náležitě hýčká.

Článek

Za hodiny dřiny v tělocvičně a v bazénu si za odměnu třeba dopřává to nejluxusnější spodní prádlo, ve kterém její vnady náležitě vyniknou.

V populární talk show Oprah Winfreyové zpěvačka přiznala, že se jí v poslední době podařilo zhubnout více než třináct kilo, což pro ní byla taková euforie, že vzala útokem luxusní obchody se spodním prádlem.

"Nemůžu si pomoci. Po zhubnutí si připadám jako úplně nový člověk a k novému člověku patří i nové spodní prádlo," nadšeně vysvětlila Mariah, která si hned založila sbírku sexy prádélka. "Už mám rozsáhlou sbírku parfémů a teď jsem k ní začala přidávat spodní prádlo. Miluji značku Victoria's Secret," prozradila. Akce "hubnutí" však pro ni luxusními nákupy nekončí. Svou postavu i nadále udržuje střídmým jídlem a hodinami plavání v bazénu.

Reklama

Související témata:

Související články

OBRAZEM: Móda pro odvážné ženy

Modní návrhář Eymeric Francois představil v Paříži svou luxusní kolekci haute couture pro odvážné ženy na jaro a léto 2008. Nechte se svést.

OBRAZEM: Tajemně svůdná nejen na Valentýna

Valentýnský večer svádí k vášnivým hrám, které dokáže okořenit nové sexy prádélko či neodolatelně svůdná noční košilka. S dokonalými materiály a střihy...

Korzet má své háčky – a nejen doslova

Sexy postava žen spočívá mimo jiné ve správném poměru obvodu v pase k obvodu přes ňadra – obvykle se uvádí, že nejpřitažlivější je, když se k sobě tyto míry...

Výběr článků

Načítám