Hlavní obsah

Majitelka svého psa bezmezně miluje, většinu peněz investuje do jeho garderoby

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je vědecky dokázáno, že čtyřnozí mazlíčci a jejich osudy nás dojímají mnohdy více než ty lidské. Máme tendenci se na ně upínat a považujeme je za součást rodiny. Někteří lidé to se svou láskou ale doslova přehánějí. Extrémním případem je jednadvacetiletá Amy Sullivanová, která svého psa Gizma miluje natolik, že do něj investuje prakticky všechny své finanční prostředky.

Foto: Profimedia.cz

Gizmo si žije v luxusu.

Článek

Pro jednadvacetiletou Angličanku je její mazlíček celý život. Nejen, že ho přehnaně opečovává, ale také za něj neváhá utratit většinu ze svého měsíčního platu.

Foto: Profimedia.cz

Gizmo s paničkou.

Malý pejsek Gizmo plemene shih-tzu tak díky ní disponuje obrovským šatníkem v hodnotě více než 287 000 Kč, trumfne tak leckterého člověka. A co víc, všechny oblečky musí být roztomilé, luxusní, růžové a nejlépe s třpytkami. Amy se navíc netají tím, že své oblečení ráda ladí s oblečením svého psa.

Foto: Profimedia.cz

Gizmo jako jednorožec.

Vzhled Gizma je na prvním místě, a proto se mu dostává opravdu velké pozornosti. Kromě zastřihávání drápků a koupelí nosí i speciální psí příčesky a občas mu Amy udělá i domácí růžový melír.

Foto: Profimedia.cz

Barvení chlupů i příčesky? Pro Amy není nic problém.

Možná si myslíte, že s takovým psem nemůžete jít ani ven, ale opak je pravdou. Amy miluje pozornost, a právě té se jí díky Gizmovi dostává nejvíce při procházkách po okolí.

Foto: Profimedia.cz

Vše musí být růžové.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám